Easy Web Search
Image default
Woning en Tuin

Meubilair voor tiny house kantoor

Het belangrijkste functionele gebied van een tiny house kantoor is de werkplek zelf. Wie een tiny house kantoor naar eigen inzicht kan bouwen, kan het virtueel op maat maken. Ergonomische werkhoogtes, voldoende ruimte voor een PC, opbergruimte en royale werkvlakken zijn een absolute must. Een bureau op kantoor zorgt voor beweging en voorkomt verkeerde belasting en spanning in de rug en in het schouder- en nekgebied. Handige tips voor het opzetten van een gezonde werkplek vindt u hier. 

 


 

De opbergmogelijkheden spelen een belangrijke rol in een goed doordacht kantoor. Veelgebruikte mappen moeten binnen handbereik zijn, gevoelige gegevens moeten achter slot en grendel worden bewaard. Bijpassende boeken- en archiefrekken van bijvoorbeeld MDF en berkenmultiplex kunnen online worden besteld en de kleuren kunnen worden aangepast aan uw eigen ideeën. Onderkasten onder het tafelblad, bijzonder smalle legplanken voor de wandvlakken naast de deur en andere op maat gemaakte producten die voldoen aan de eisen van de afzonderlijke kantoortrolleys kunnen ook worden vervaardigd en geïnstalleerd. Ze bieden ruimte voor papier, boeken en bestanden en zorgen er zo voor dat alles wat je nodig hebt duidelijk is opgeborgen. 

 

Kleurenconcept in het tiny house kantoor

Marketingbureaus adverteren met kleurenconcepten voor kantoorapparatuur en doen vaak een beroep op basiskennis: Goethe’s theorie van kleur. Hij zei over de esthetiek van kleuren dat ze de geest door het oog beïnvloeden. Kleur kan de geest beïnvloeden, volgens de kern van zijn werk over kleurentheorie. Hij sorteerde de kleuren op zijn eigen manier en voorzag ze van kwaliteiten die tot op de dag van vandaag als geldig worden beschouwd.

Zo individueel als de mensen die een kantoor in een zeecontainer, circus- of bouwwagen inrichten zijn, zo individueel is ook hun kleurkeuze. Als u het warm, gezellig en energiek tiny house kantoor wilt, kies dan voor een combinatie van geel en oranje. Iedereen die al een warmbloedig persoon is en de dag vol temperament doormaakt, kan de voorkeur geven aan blauwe tinten als mentaal tegengewicht. 

Welke kleur ook overeenkomt met het temperament, een kleur wil in scène gezet worden. De juiste verlichting creëert niet alleen de juiste sfeer, maar is ook van groot belang voor gezond werken. Een optimale verlichting verhoogt het concentratievermogen en voorkomt zo snel vermoeidheidsverschijnselen. Als er nog wat ruimte over is, kan de natuur in het kantoor worden gebracht. Groene planten verlevendigen de werkplek. Ze beïnvloeden niet alleen het microklimaat, maar filteren ook fijnstof uit de lucht – dit is goed voor lichaam en geest en verhoogt de productiviteit.