Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Liefde of lust?

Als je iemand hebt leren kennen en aan het daten bent denk je af en toe al iets te voelen. Weet je zeker dat het om liefde gaat of gaat het toch meer in de richting van lust? Hier zit zeker wel verschil tussen, want liefde is meer dan alleen een connectie gebaseerd op seks. Je moet alleen in het begin nog uitzoeken of het echte liefde is. Als je jezelf niet na een aantal jaar nog samen ziet met iemand, is het waarschijnlijk geen liefde, maar laat je het liever bij een avondje in bed met elkaar.

Het verschil tussen liefde en lust

Liefde en lust worden vaker verward met elkaar. Ze sturen beide namelijk hormonen aan die ervoor zorgen dat je je gelukkig voelt. Liefde en lust zijn echter niet hetzelfde en bestaan ook in verschillende combinaties. Volgens diverse wetenschappers kun je romantische liefde onderverdelen in drie categorieën: lust, aantrekkingskracht en hechting. Iedere categorie heeft zijn eigen hormoon.

Lust wordt bepaald door de geslachtshormonen testosteron en oestrogeen. Lust is de eerste fase van verliefdheid, maar hoeft niet altijd uit te groeien tot liefde. Lust is namelijk vooral fysieke aantrekkingskracht. De hormonen zorgen voor een overweldigend gevoel van gevoelens. 1 op de 10 mannen heeft last van erectiestoornissen. Zij kunnen Cobra 120MG slikken. Cobra 120MG is een geneesmiddel wat de werkzame stof Sildenafil bevat. Je moet Cobra 120 MG een half uur voor de seks innemen. Liefde gaat om het hebben van een veilig en liefdevol gevoel bij je partner. Je accepteert elkaar en hebt vertrouwen in elkaar.

Activeren van de hersenen

Of het nu alleen lust is of ook liefde wordt bepaald door het actieve deel van je hersenen. Volgens onderzoek activeren lust en liefde namelijk dezelfde, maar ook verschillende delen van de hersenen. Het gebied dat wordt geactiveerd door lust wordt meestal geactiveerd door dingen die je plezier opleveren. Het deel dat door liefde geactiveerd wordt is betrokken bij beloning, gewoonten en het geven van waarde aan het plezier dat je hebt. Als je dus zeker wil weten of het nu liefde of lust is, zou je een hersenscan moeten doen. Helaas gaat dat normaal gesproken niet en moet je het doen met de signalen en tekenen.

https://www.erectionpills.store/cobra-120mg/

Gerelateerde artikelen

Een spandoek met frame laten maken is een geniale oplossing

Waar kan je de beste traineeships van Nederland vinden?

Is het salaris al gestort?