Easy Web Search
Image default
Dienstverlening

Leuke tuinartikelen en tuincentruminformatie op Tuincentrum Overzicht.nl

De tuinplant van de maand november

Een onaantrekkelijke en inspiratieloze wintertuin? Dat is nergens voor nodig! Geen tuinplant die in de wintermaanden zo lang en zo mooi bloeit als de kerstroos. Deze beauty met wintergroen blad en stralend witte bloemen is een echte aanwinst voor de tuin. November is een goede maand om deze tuinplant een plekje in de border te geven. 

Over Tuinplant van de Maand

Tuinplant van de Maand is een initiatief uit de tuinbranche om bepaalde tuinplanten eens wat extra aandacht te geven. Bijna alle tuincentra van Nederland doen mee aan dit initiatief en besteden in die maand dan ook extra aandacht aan deze plant. Ook zullen ze extra inkopen omdat de Tuinplant van de Maand via veel kanalen in het zonnetje wordt gezet en er daardoor meer vraag naar is.

De verkozen tuinplant is meestal ook een tuinplant die in die maand zal bloeien. De kerstroos bijvoorbeeld is Woonplant van de Maand november en deze bloeit ook in november. Het is daarom ook een stimulans voor consumenten om de plant aan te schaffen.

Tuincentrum Overzicht.nl en de Tuinplant van de Maand

Op Tuincentrum Overzicht.nl staan alle tuincentra van Nederland in een overzichtelijk overzicht met informatie zoals:

Met deze informatie helpen wij consumenten de juiste informatie te vinden over hun tuincentrum. De Tuinplant van de Maand is elke maand te bewonderen op Tuincentrum Overzicht.nl samen met een leuk artikel en foto’s. Vindt u de plant mooi en is het een aanwinst voor uw tuin dan kunt u op Tuincentrum Overzicht.nl snel zien bij welk tuincentra bij u in de buurt de plant verkocht wordt. 

Tot snel op Tuincentrum Overzicht.nl

http://www.tuincentrumoverzicht.nl/