Easy Web Search
Image default
Mode en Kleding

Lees hier de accessoires die je wel moet hebben!

Iedereen wil er verzorgd en modebewust bij lopen. Haartjes strak, kleding dat perfect bij elkaar staat en een heerlijk geurtje die emoties bij iedere voorbijganger opwekt. Om je outfit helemaal compleet te maken hebben wij een aantal accessoires op een rijtje gezet die je wel moet hebben!  

Zonnebril  

Een zonnebril zegt het al; een bril die je draagt tegen de zon! Perfect om alle zonnestralen te blokkeren zodat je zicht niet wordt gehinderd. Naast dat het praktisch veel voordelen oplevert is het ook een modeaccessoires die niet te missen is! Van Ray Ban tot Meller zijn er ontzettend veel merken net stijlvolle brillen die ideaal te dragen zijn tijdens festivals en een dagje stad! 

  

Secrid portemonnee  

Naast een zonnebril is het hebben van een handige portemonnee ook zeker niet onbelangrijk waar je gemakkelijk al jouw belangrijke pasjes en contant geld kan behalen. Gelukkig is er een Secrid portemonnee verkrijgbaar die aan al deze eisen voldoet. Bovendien bestaat het uit kwalitatief sterk leer dat goed tegen externe factoren kan. Daarnaast is er ook veel kleurkeuze!   

Handtas  

Liever niet een portemonnee in je broekzak dragen? Dan is het hebben van een handtas perfect voor je! Bewaar eenvoudig je zonnebril, agenda en andere spullen veilig in je tas. Er zijn veel stijlvolle handtassen die perfect staan bij jou outfit. Zie bijvoorbeeld Gigi Fratelli dat zeer geliefd is! Zonder gedoe neem je alles gemakkelijk mee overal naar toe en vergeet je ook bijna nooit iets! 

Horloge  

Een element dat je kleding outfit volledig afmaakt is natuurlijk het dragen van een horloge! Naast dat je gemakkelijk kan zien hoe laat het is en hierdoor nooit te laat komt op het werk of school, kan inspelen op detail van je kledingstukken. Stel je hebt een bruine riem, of er zit een bruine tint in je broek die je draagt, dan past een klassiek hout kleurige horloge daar uitstekend bij! Stel je houdt meer van een silver kleurige horloge, dan is dit weer perfect te matchen bij een riem die je draagt!  

 

De kunst van het goed eruit zien, gaat allemaal om het combineren van alle elementen. Kledingstukken tot accessoires. Nu weet jij hoe je er nog strakker bij loopt de komende dagen!