Easy Web Search
Image default
Woning en Tuin

Led buitenlampen zoals tuinlampen en grondspots!

Bent u op zuinige naar zuinige verlichting voor buiten. Dan bent u bij de Ledlampenfabriek.nl in de juiste webshop. Hier kunt u eenvoudig een ruim assortiment van led lampen online bekijken en gelijk bestellen. Veel huismerk lampen maar ook gerenomeerde merken zoals Philips en Verbatim. Ook voor buiten bied de Ledlampenfabriek.nl nu een ruime keus. Hieronder vind u meer informatie over de specifieke soorten led buitenlampen die u in ons assortiment kunt vinden.

 

Led buitenspots

Dit zijn complete inbouwspots die ook geschikt voor buiten zijn. Door de beschermingswaarde die deze spots hebben kunt u deze zonder problemen buiten in de regen kunt plaatsen.

 

Led tuinlampen

Ook voor in de tuin zijn led lampen erg populair geworden. Dit komt omdat led tuinlampen vaak veel branduren maken. Hierdoor kunt u enorm besparen als u deze vervangt door led.

 

Led grondspots

Led grondspots zijn ideaal als opritmarkering of om een pad in de tuin aan te geven. Deze grondspotjes zijn gemakkelijk weg te werken en natuurlijk ook erg zuinig.

 

Led bouwlampen

In ons assortiment vind u een speciale bouwlamp met een hoge lichtopbrengt. Deze led bouwlamp werkt op een sensor die er bijgeleverd word. 

 

Led schijnwerpers

Naast bouwlampen vind u bij ons ook een aantal schijnwerpers voor als u nog meer lichtopbrengst nodig heeft. Deze schijnwerpers kunt u gebruiken om bijvoorbeeld een hele muur te verlichting.

 

Vervang nu ook uw buitenlampen door led en begin met stroom besparen!

 

http://www.ledlampenfabriek.nl/buitenlampen/