Easy Web Search
Image default
Aanbiedingen

Kraamkado met naam, een persoonlijke touch

Kaamcadeau met naam, raakt altijd

 

Hoe vaak ga je op kraamvisite?

Baby’s worden dagelijks geboren en schommelt nu jaarlijks rond de 170.000 baby’s per jaar in Nederland. Grote kans dat er in je directe omgeving recentelijk een baby geboren is. Als je zelf kinderen krijgt dan is de kans dat je in je directe omgeving zoals je familie, vrienden, collega’s  ook mensen kent die in dezelfde periode kinderen krijgen. Er zal echter ook een tijd komen, als je kinderen groter worden, dat je hier minder mee te maken krijgt. Als je dit artikel leest en je bent zelf een vader of moeder van wat oudere kinderen, dat het al weer jaren geleden is dat je op kraamvisite bent geweest.

 

Wat als je weer op kraamvisite gaat?

Maar dit kan zomaar weer eens gebeuren, omdat je nieuwe vrienden ontmoet, of je (jongere) collega’s vader of moeder worden. Als het zover is, dan wil je ze toch feliciteren.  Dat kan uiteraard met een kaart, maar een klein presentje wordt altijd erg gewaardeerd. Maar als je besluit een kraamcadeau te geven, dan is dat toch wel weer even lastig.  Het is mogelijk jaren geleden dat je voor het laatst op kraamvisite ging.

Wat is tegenwoordig gebruikelijk om te geven?  Geven mensen nog steeds kleertjes, of rompertjes. Verwachten ouders meer originele cadeaus of maakt het allemaal niet uit?

 

Kraamcadeau trends

Uiteraard is het voor iedereen anders wat leuk is. Er zijn echter wel een aantal trends waar je mogelijk iets mee kan. Jonge ouders hebben tegenwoordig de neiging om veel spullen vooraf al te kopen. Dit komt onder andere omdat we meer te besteden hebben.  Dus als je denkt dat je met het zoveelste kledingsetje origineel bent of dat de ouders daar op zitten te wachten, dan kom je mogelijk bedrogen uit.

Trends van tegenwoordig zijn cadeaus waar het kind langer plezier van heeft of dit origineel en persoonlijk zijn. Duurzaam houten speelgoed blijkt in praktijk veel waardering te krijgen van ouders maar een persoonlijk kraamcadeau met naam ook.

 

Nu kan er tegenwoordig heel veel gepersonaliseerd worden. Een stoeltje of kist met naam is natuurlijk heel gaaf maar zo’n cadeau is meteen behoorlijk prijzig terwijl je liever een klein presentje meebrengt.  Een knuffel met naam of knuffeldoekje met naam kun je al tegen een beperkt bedrag aanschaffen en heeft veel meerwaarde voor het kindje.

De praktijk toont aan dat veel mensen later nog een zelfde knuffeldoekje met naam kopen omdat de eerste zoveel gebruikt wordt, en soms zelfs versleten is.  Kinderen gebruiken dezelfde knuffel vaak tot aan de middelbare school.

Dat is wat de impact kan zijn van een eenvoudig kraamcadeau met naam. 

 

 

https://www.kiekebooo.nl/