Easy Web Search
Image default
Woning en Tuin

Knikarmscherm

Knikarmscherm

In de zomer heerlijk in de zon zitten is natuurlijk heel erg prettig. Maar midden op de dag, als de zon het warmst en felst is, kan het soms ook onprettig worden. Natuurlijk blijft u dan wel graag buiten zitten, het is in Nederland tenslotte niet vaak zulk mooi weer dat u hele dagen buiten door kunt brengen. Een knikarmscherm van zonservice.nl kan dan een goede oplossing zijn. Er zijn natuurlijk ook nog andere manieren om geen last te hebben van de felle zonnestralen en die zijn bij veel mensen waarschijnlijk veel bekender dan het knikarmscherm. De meeste mensen zullen bij bescherming tegen fel zonlicht in de eerste plaats toch denken aan het gebruik van een parasol. Een andere optie die bij mensen misschien in beeld komt, is het gebruik van een partytent. Ook het laten aanleggen van een veranda met overkapping kan een oplossing zijn, net als het laten begroeien van een pergola met veel dichte planten. Maar deze oplossingen hebben allemaal nadelen waar u geen last van hebt als u gebruik maakt van een knikarmscherm. Zo heeft een parasol als grote nadeel dat de voet eigenlijk altijd in de weg staat. Wilt u bovendien goed gebruik maken van een parasol, dan moet deze vaak midden in het gezelschap staan en zit u dus steeds tegen een steel aan te kijken. Bij een knikarmscherm hebt u van deze problemen helemaal geen last. Bij een pergola en veranda kan het een nadeel zijn dat dit permanente constructies zijn die ook de zon tegenhouden op momenten dat u juist wel lekker de zonnestralen op uw huid zou willen voelen. Een partytent heeft weer als minpunt dat deze iedere keer helemaal opgebouwd moet worden en dat deze niet altijd heel stevig staat als het waait, tenzij u de tent helemaal verankerd met goede haringen. Van al deze minpunten hebt u geen last als u kiest voor een knikarmscherm.

Voordelen van een knikarmscherm

Zoals gezegd heeft een knikarmscherm van al deze hiervoor genoemde problemen geen last. Het heeft immers:

  • geen voet die in de weg kan staan
  • geen steel om tegen aan te moeten kijken
  • het hoeft niet iedere keer opnieuw in elkaar gezet te worden
  • als de zon weg is of minder sterk is, dan kunt u gemakkelijk het scherm weer aan de kant doen

Maar hoe ziet een knikarmscherm er nu eigenlijk precies uit? In principe is het een gewoon zonnescherm dat u boven een raam van uw huis kunt laten plaatsen. Maar doordat het scherm veel groter is, hebt u er niet alleen binnenshuis profijt van, maar biedt het ook buiten heerlijke schaduw. Zo slaat u met een knikarmscherm dus twee vliegen in een klap, u houdt uw huis lekker koel doordat de zon niet uw woning in kan schijnen en u hebt buiten een flink stuk schaduw waar u heerlijk buiten kunt zitten, zonder dat u tijdens erg warme dagen helemaal verbrandt of wegsmelt. Gaat de zon weer weg of is deze minder fel, dan haalt u het scherm gewoon weer binnen. Of u laat het scherm gewoon uitgeklapt, want door de grootte van het scherm, zorgt het ervoor de warmte lang in uw zithoek blijft hangen. Het knikarmscherm combineert dus echt de beste eigenschappen van alle manieren waarop u zichzelf tegen de zon kunt beschermen. Het enige minpuntje wat genoemd zou kunnen worden, is het feit dat het knikarmscherm aan het huis vastzit en dat het u dus beperkt in de mogelijkheden waar u buiten kunt zitten. Maar de meeste mensen kiezen er toch voor om dicht bij de woning te blijven als zij buiten gaan zitten, omdat ze dan gemakkelijk eten, drinken en andere zaken van binnen kunnen halen.

Veel extra mogelijkheden

Het biedt dus heel veel voordelen om een knikarmscherm te hebben in plaats van een andere soort bescherming tegen de zon. Naast de al genoemde pluspunten, zijn er bovendien ook nog schermen verkrijgbaar waarin allemaal extra mogelijkheden verwerkt zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een knikarmscherm waarin verlichting geïntegreerd is, zodat u ook in de late uurtjes buiten kunt zitten, zonder dat u meteen in het donker zit. Dat is natuurlijk een mogelijkheid die andere producten u niet kunnen bieden. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor een knikarmscherm met geïntegreerde verwarming. Dit maakt het mogelijk om ook in de lente of in de nazomer, als het ’s avonds toch nog snel weer afkoelt, comfortabel buitenshuis tijd door te brengen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog modellen waarbij beide opties gecombineerd zijn. Er zijn dus heel veel redenen om te kiezen voor de vorm van zonwering. Bent u hierin geïnteresseerd, dan loont het de moeite om contact op te nemen met de specialisten van Zonservice. Hun deskundige medewerkers kunnen u adviseren over of een knikarmscherm voor uw huis een goede optie is. Kiest u voor Zonservice, dan kiest u niet alleen voor deskundigheid en een goed advies, maar ook voor kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs. Bovendien profiteert u bij hen altijd van lange garantieperiodes en een deskundige installatie. U kunt er dus zeker van zijn dat het scherm goed geïnstalleerd wordt en dat u in geval van onvoorziene problemen kunt rekenen op deskundige hulp en een goede garantie. Maar met de hoge kwaliteit van de producten die Zonservice levert, is de kans bijzonder klein dat u voor onverwachte problemen komt te staan. Voor een goed knikarmscherm gaat u dus naar Zonservice.

http://zonservice.nl/knikarmscherm/