Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Kleurtemperatuur LED lampen

LED verlichting

LED verlichting heeft een gigantische ontwikkeling doorgemaakt in het afgelopen decennia. Nog niet zo lang geleden werden LED lampen alleen gezien als koele witte verlichting, die je liever niet in je huis wou hebben. Tegenwoordig in 2021 heeft de LED lamp de vertrouwde gloeilamp compleet vervangen. Je vindt LED lampen in allerlei vormen en lichtsterktes, maar ook in kleuren en fittingen.

Kleurtemperatuur LED

Kleurtemperatuur LED wordt aangeduid in Kelvin. Hoe warmer de lichtkleur, hoe lager de Kelvin-waarde. Wanneer je op zoek gaat naar LED verlichting is het belangrijk om na te gaan voor welk doel de LED lampen gebruikt zullen worden. Op deze manier kun je de LED kleurtemperatuur goed bepalen. In een kantoorruimte zul je zoveel mogelijk de kleur van daglicht willen reproduceren om de focus te bewaren. Maar thuis in een gezellige setting kies je misschien liever voor een warme lichtkleur om sfeer te creëren. Mocht je dit een lastig onderwerp vinden, kijk dan gerust eens rond op de website van 123Lampenshop.nl. Dé LED verlichting specialist in Nederland met een bijzonder groot assortiment aan LED lampen.

Lichtsterkte LED lampen

Hoeveel lumen nodig is bij het kiezen van verlichting om de juiste sfeer te bepalen is niet het enige wat belangrijk is. Ook de kleur van het licht voor goed gebruik van verlichting is belangrijk. Het is aan te raden om te werken in een goed verlicht kantoor. Onderbelichting veroorzaakt namelijk snel vermoeidheid, maar teveel verlichting kan ook erg hinderlijk zijn. ’S Avonds na een drukke dag wil je natuurlijk lekker ontspannen en dat gaat niet lukken in een overbelichte kamer. Hoeveel lumen nodig is voor bepaalde kamers kun je het beste lezen op 123Lampenshop.

E27 Fitting LED lamp

De E27 fitting voor LED lampen kennen we inmiddels allemaal. In huiselijke sfeer worden die het meest gebruikt. Vroeger was het vooral de gloeilamp, later de energielamp en tegenwoordig kunnen we de E27 lampen ook in allerlei vormen en kleuren in ledlampen krijgen. Van felle lichten tot matte verlichting en kaarslampjes voor bijvoorbeeld de schemerlamp. Op de website van 123Lampenshop vindt u meer informatie over E27 LED lampen.

Hoftronic verlichting

Behalve LED lampen die vooral in huis gebruikt worden, kunt u bij 123Lampenshop ook terecht voor verlichting die wellicht meer door de professional gebruikt zullen worden. Denk hierbij aan daglichtsensoren en bewegingssensoren, TL-aramturen LED batten en dimbare LED panelen van Philips. Op de website van 123Lampenshop vindt u meer informatie over de producten van Hoftronic.

https://123lampenshop.nl/