Easy Web Search
Image default
Eten en drinken

Kies voor een biologische fruitbox of fruitmand als gezond geschenk

Wil je een fruitbox of fruitmand laten bezorgen om iemand te feliciteren, te bedanken of beterschap toe te wensen? Kies dan voor een extra gezonde box gevuld met heerlijk biologisch fruit. Dit is ook een milieubewust en attent geschenk als je iemand zomaar wilt verrassen met iets gezonds en lekkers. Of je bestelt de box lekker voor jezelf natuurlijk. Een box met biologisch fruit kun je bestellen via bijvoorbeeld Topfruit.nl. Plaats je vandaag nog je order dan is de kans groot dat jouw box morgen al ter plaatse is bij de ontvanger.

Online bestellen en je fruitbox laten bezorgen

Via de website van Topfruit.nl is het bestellen van een fruitbox of fruitmand een overzichtelijk proces bestaande uit vier eenvoudige stappen. Je kiest de fruitbox die jou het meeste aanspreekt. Indien gewenst voeg je een bijpassend kaartje toe voorzien van een persoonlijke boodschap.  Vervolgens voer je de adresgegevens in waar je jouw gekozen fruitbox of fruitmand wilt laten bezorgen. Een fruitbox bezorgen kan met uitzondering van zondagen op alle dagen. De laatste stap bedraagt de betaling. Een betaling kun je direct doen aan de hand van iDEAL of met je creditcard. Of je kiest ervoor achteraf te betalen met een PayPal-account of met AfterPay. Als zakelijke klant kun je eveneens een bestelling plaatsen. Hiervoor kun je eenmalig een zakelijk account aanmaken.

Biologische fruitboxen en andere varianten

Naast een specifieke fruitbox gevuld met biologisch fruit kun je bij Topfruit.nl ook terecht voor een reguliere variant of een speciale fruitbox die naast verse appels en kiwi’s met een scala aan exotisch fruit samengesteld wordt. Er is een beterschap box en een fruitbox die met waterfles en infuser geleverd kan worden. Je kunt tot slot een fruitbox of fruitmand laten bezorgen die voorzien is van een extra cadeau of attentie. Tijdens het bestelproces krijg je de keuze eventuele extra producten toe te voegen zoals nootjes, chocolade, tijdschriften of een receptenboek. Zo kun je fruitboxen helemaal naar jouw wensen of voor specifieke gelegenheden samenstellen.

Gerelateerde artikelen

Lekkere en goedverzorgde BBQ

5 gezondheidsvoordelen van aardappelen

snel Afvallen met een sapkuur?