Easy Web Search
Image default
Electronica en Computers

Kies voor betrouwbaar licentiebeheer voor uw onderneming

Voor de software die u gebruikt in uw bedrijf is correct licentiebeheer van groot belang. U wilt immers geen boete krijgen voor het illegaal gebruiken van programma’s. Sommige software is gratis, maar voor veel programma’s moet een eenmalige of jaarlijkse vergoeding voor het gebruik worden betaald. Met goed en onafhankelijk ICT advies op maat betaalt u nooit te veel maar kunt u wel onbezorgd gebruik maken van de applicaties die u binnen uw bedrijf of organisatie nodig heeft. Maak dus zeker gebruik van de mogelijkheid om hier een professional naar te laten kijken om problemen te voorkomen en daarmee ook mogelijk hoge kosten.

Het licentiebeheer goed geregeld is een zorg minder

Als ondernemer heeft u veel zaken waar u op moet letten. Licentiebeheer is er daar één van. Als u een pakket gebruikt waarvoor periodiek betaald moet worden en u heeft dit niet in orde dan gebruikt u dit programma illegaal. Dit kan niet alleen leiden tot extra kosten, maar schaadt ook uw reputatie als ondernemer. Het is immers geen goede reclame als bekend wordt dat er binnen uw onderneming illegale software werd gebruikt. Voorkom dit en vraag onafhankelijk ICT advies over de licenties binnen uw bedrijf. Als u dit uitbesteedt aan een professioneel bedrijf heeft u hier geen omkijken meer naar en kunt u zich volledig op uw bedrijf concentreren.

Wie kan mij helpen bij het beheren van mijn licenties?

Door gebruik te maken van onafhankelijk ICT advies voorkomt u dat u problemen krijgt met het licentiebeheer binnen uw organisatie. U kunt hiervoor bijvoorbeeld een beroep doen op OnnIT in Nieuw-Beijerland. Dit bedrijf is gespecialiseerd in onafhankelijk ICT advies voor bedrijven, gemeenten en andere zakelijke organisaties. Op de website leest u meer informatie over de dienstverlening die zij aanbieden. U kunt ook contact opnemen als u eerst meer informatie wenst maar een offerte aanvragen kan uiteraard ook. De contactgegevens vindt u op de website.