Easy Web Search
Image default
Eten en drinken

Je kunt terecht bij deze unieke vergaderlocaties Woerden

Kom zeker eens vergaderen op een van de meest unieke vergaderlocaties in het mooie Woerden: Napkins! Iedere zakenman en -vrouw kan hier terecht om een unieke vergadering te organiseren, een zakelijke lunch te reserveren of om te komen flexwerken. Doordat je kunt rekenen op alle benodigde faciliteiten, wordt iedere vergadering een succes! De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer je komt vergaderen, zakelijk lunchen of flexwerken bij een van de mooiste vergaderlocaties in Woerden!

Op deze prachtige vergaderlocatie vind je alle benodigde faciliteiten

Als je hebt besloten om een vergadering te plannen op een van de meest unieke vergaderlocaties in Woerden, dan kun je rekenen op een uitstekende, snelle service. De specialisten verzorgen alles wat je nodig hebt om iedere vergadering tot een succesvolle brainstormsessie te maken. Zo is in iedere ruimte gratis wifi, een beamer en een flip-over aanwezig. Verder bestaat het basis vergaderarrangement uit fruit, tafelwater, thee en koffie. In de lunchroom geniet je daarnaast van heerlijke gerechten. De unieke vergaderruimtes in Woerden zijn verder zeer goed bereikbaar vanuit de Randstad, want Napkins ligt op ongeveer een kilometer afstand vanaf de A12 nabij Utrecht. Daarnaast kun je de locatie makkelijk bereiken vanaf het treinstation in Woerden. Ook biedt de locatie gratis parkeergelegenheid, waardoor vergaderen op deze bijzondere locatie ook nog eens een stuk aantrekkelijker is.

Ontdek de mogelijkheden van deze unieke vergaderlocatie

Ben je dringend op zoek naar een inspirerende ruimte om meetings in te plannen? Dan kunt u terecht bij een van de meest unieke vergaderlocaties in Woerden. Onder genot van heerlijke hapjes en een drankjes kom je op de beste ideeën samen met je zakenrelaties en organiseer je de meest bijzondere brainstormsessies. Heb je vragen of wens je meer informatie over de mogelijkheden? Schroom dan niet om contact op te nemen met de specialisten via de contactgegevens op hun website.