Easy Web Search
Image default
Aanbiedingen

Je hebt een verkeersongeluk gehad in Rotterdam

Je was in het verkeer aan het rijden en voordat je het wist was er opeens een ongeluk. Super vervelend, maar in dit geval kon je er niks aan doen. Dit kan door allerlei omstandigheden komen. In de meeste gevallen kun je dan een schadeclaim indienen. De schadeclaim dien jij in, want jij het ongeluk veroorzaakt. De schadeclaim dien je altijd in als je het ongeluk veroorzaakt hebt of degene die het slachtoffer is dient dit in en verhaalt het dan op jou. Als je een schadeclaim gaat indienen dan kun je het beste hulp inschakelen van een letselschade advocaat in Rotterdam. Een letselschade advocaat in Rotterdam weet alles van verkeersongelukken af en hij of zij kan jou hier dan ook perfect bij helpen. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar en weet je dat het allemaal goed wordt geregeld voor zowel jou als de tegenpartij. In de meeste gevallen is de bijstand van een letselschade advocaat Rotterdam gratis, dus maak je hier niet te druk om en schakel die hulp gewoon in.

 

Hoe word je geholpen?

Als je besluit hulp in te schakelen van de letselschade advocaat in Rotterdam dan kun je altijd op een eerste gesprek. Dit eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend en is meestal op het kantoor van de advocaat. Ben je zelf niet in staat om fysiek naar het kantoor te komen, dan wordt er gekeken of de advocaat naar jou kan komen, bij je thuis. In het eerste gesprek geeft de advocaat een oordeel over de haalbaarheid van de zaak en wordt er meer uitleg gegeven over de vervolgstappen. Ook regelt de advocaat een aansprakelijkheidstelling van de andere partij en wordt er bekeken voor welke schadeposten je in aanmerking komt. Verder kijkt de advocaat dat alle communicatie verzorgd kan worden en dat hij of zij kan handelen met je verzekeringsmaatschappij. Er wordt daarbij nauw samengewerkt met medisch specialisten en deskundigen.

 

Smartengeld

Het is mogelijk om smartengeld te krijgen. Smartengeld is een vergoeding voor alle schade, zowel materieel als immaterieel. Het smartengeld wordt meestal gegeven voor immateriële schade, voor de materiele schade bestaan er andere methodes. Denk bij immateriële schade aan de pijn, het verdriet en de levensvreugde die vaak is weggenomen bij iemand die het ongeluk heeft meegemaakt.

https://www.m-advocatuur.nl/letselschadeadvocaat-rotterdam/