Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Je eigen spullen verkopen via bol.com

Je hebt een eigen bedrijf gestart, maar je bent van plan om dit alleen online te gaan doen. Je hebt daarvoor inkopen gedaan en je denkt eraan om een webshop te beginnen. Voordat je aan die webshop kan beginnen moet je deze ook nog helemaal bouwen. Vaak kun je dat niet zelf, dus laat je dat doen. Dat kost natuurlijk ook een hoop geld. Het is dan nog maar de vraag of mensen op jouw webshop terecht komen. Wist je dat je er ook voor kunt kiezen om via bol.com spullen te verkopen? Zo heb je een groot platform om je heen en heb je niet de kosten om een hele webshop op te gaan bouwen. Ben je hier benieuwd naar? Lees dan verder.

 

Voordelen

Verkopen via bol.com kent een aantal voordelen. Samen kom je namelijk verder. Als je partner wordt van bol.com en dus verkopen via bol.com gaat doen dan geniet je van een online winkel zonder opstartkosten. Ook krijg je ondersteuning en service. Dit krijg je altijd in je eigen taal. Daarnaast heb je meteen toegang tot ongeveer 13 miljoen klanten. Niet alleen in Nederland, maar ook in België. Als laatste heb je een heel laag eigen risico. Je betaalt namelijk alleen maar commissiekosten voor de artikelen die je hebt verkocht.

 

Starten

Wil je starten? Dan is dat dus simpel. Je doorloopt in principe vier stappen. Als eerste ga je kijken of je aanbod geschikt is. Dit kun je gemakkelijk doen via de website van bol.com door je categorie op te zoeken. Maak vervolgens je verkoopaccount aan. Dit doe je snel en gemakkelijk vanuit je luie stoel. Account aangemaakt? Nu hoef je deze alleen nog maar te activeren. Geactiveerd? Gefeliciteerd, je kunt nu beginnen met je eigen spullen verkopen in je eigen online winkel.

 

Extra’s

Ben je verkoper via bol.com? Dan geniet je van de extra’s die er ook nog zijn. Er zijn namelijk verschillende webinars waar je van alles leert over online verkopen. Zo kun je je online winkel nog beter inrichten en weet je straks nog beter hoe je je potentiële klant optimaal kunt bedienen.