Category Archives: Internet

Internet en bellen vergelijken

Internet en bellen vergelijken Internet en bellen vergelijken in één pakket is een goede manier om al je middelen voor communicatie snel voor weinig geld op orde te hebben. Door de vergelijking te maken tussen de verschillende mogelijkheden zorg je ervoor dat je nooit meer hoeft te betalen dan nodig is voor deze diensten. Bovendien… Read More »

B2B app laten ontwikkelen

Met de populariteit van mobiele besturingssystemen als Android en iOS, neemt ook het gebruik van apps een hoge vlucht. In feite is dat ook logisch als je beseft dat men veel vaker de smartphone gebruikt als verlengstuk van het kantoor of de computer. Met een gemiddelde van 32 apps per smartphone is de app een… Read More »

Botox maakt je zelfverzekerder

Er zijn meer onzekere mensen dan dat door men gedacht wordt. Iedere ochtend stap je uit bed en loop je naar de badkamer om vervolgens naar je eigen lichaam in de spiegel te kijken, er is een grote groep mensen die zichzelf niet in de spiegel durven aan te kijken. De reden hiervan is omdat… Read More »

Hoog in Google

Hoog in Google: een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie Vroeger was het gemakkelijk: een leuk bedrijfje op een handige plaats in het centrum van een stad of dorp, of aan de hoofdweg: meer had je niet nodig. De mensen waren nog niet zo mobiel en konden daarom niet ver reizen als ze iets wilden kopen.… Read More »