augustus 5, 2021

Easy Web Search

Uw partner op het Nederlandse web

In een franchise administratiekantoor sta je er niet alleen voor

Een franchise administratiekantoor is geschikt voor beginnende en gevestigde ondernemers. Je wordt boekhouder én ondernemer, en daar kan iedereen wel een steuntje in de rug bij gebruiken. Bij het ondernemer komt namelijk meer kijken dan alleen een business plan. Je hebt namelijk een verdienmodel nodig, een kantoorpand, online en offline marketing, personeel en klanten. Een franchise heeft dit allemaal al voor jou. 

Profileren: een franchise administratiekantoor

In de economische-financiële dienstverlening ben je niet de enige. Om klanten te werven dien je jezelf te kunnen profileren. Als franchisenemer werk je onder een naam die zich in het verleden al heeft weten te profileren, waardoor klanten die ervaring hebben met het bedrijf sneller bij jou zullen aankloppen. Je zult bijvoorbeeld wellicht als eens hebben gehoord over Kubus, de grootste franchise in de administratiewereld van Nederland. Deze coöperatie heeft vele administratiekantoren onder zich. Heeft de één succes, zal dit succes doorvloeien op de andere bedrijven. Je kunt dus rekenen op indirecte promotie. 

Zelfstandig, maar niet alleen

Een franchise administratiekantoor is goed ondernemerschap en is niet voor iedereen weggelegd. Je moet weten hoe je met de klant en je personeel omgaat, enig verlies in het bedrijf kom voor jouw rekening. Juist daarom heb je in een franchise de vrijheid om je eigen visie op ondernemerschap uit te dragen. De franchisegever zal je helpen en begeleiden in dit proces. Zo sta je er dus nooit alleen voor!