Easy Web Search
Image default
Beauty en verzorging

Hoofdpijn, dat wilt toch niemand?

Iedereen kent of heeft het wel eens gehad, hoofdpijn. De ene keer trekt dit binnen 5 minuten weer weg en de andere keer heb je het een hele dag. Dit is echter bij iedereen verschillend. Er is niet maar één soort hoofdpijn, maar er zijn verschillende varianten. Elke variant heeft zijn eigen verschijnselen, waardoor je beter kunt inschatten welke soort hoofdpijn je bezit en wat je er eventueel tegen kunt doen.

Je hebt bijvoorbeeld spanningshoofdpijn, migraine, pijnstiller hoofdpijn of clusterhoofdpijnen. Bij spanningshoofdpijn kun je het gevoel hebben dat er een strakke band drukkend of knellend om het voorhoofd zit. Dit kan van enkele minuten tot een aantal dagen duren. Daarnaast hebben sommige mensen ook migraineaanvallen. Dit bestaat uit een matige of heftige bonzende hoofdpijn die wel tot 3 dagen aan kan houden. De pijnstiller hoofdpijn kan ontstaan door het overmatig gebruik van eventuele medicijnen, zoals paracetamols. De laatste variant is de clusterhoofdpijn. Deze komt in aanvallen van zeer heftige hoofdpijnen aan één kant van het gezicht of hoofd. Deze aanvallen duren in de meeste gevallen korter dan de andere vormen van hoofdpijn, ongeveer 15 minuten tot 3 uur. Maar kan wel 1 tot 8 keer per dag optreden.

Tegen deze hoofdpijnen kun je een botoxbehandeling nemen. De botox en hoofdpijn gaat goed samen. Er wordt bij de botoxbehandeling door middel van 13 tot 15 prikjes een spierverslappend effect meegegeven waardoor de hoofdpijnen zullen minderen. Goedkope botox kan al beschikbaar zijn vanaf ongeveer €85. Het hoeft dus niet duur te zijn om van je klachten af te komen. Het effect van zo’n behandeling houd ongeveer 3 maanden aan waarna de spierverslapping uitwerkt en de spieren weer actief zullen worden en een nieuwe behandeling aan te raden is. Er zijn een hoop aantal klinieken in Nederland die zo’n behandeling aanbieden. Er bestaat dus een mogelijkheid om van je hoofdpijn af te komen.

http://faceland.nl/