Easy Web Search
Image default
Dienstverlening

Hoe word ik een MCSE?

 

MCSE

De kans is zeer groot dat uw computer of laptop aangestuurd wordt door een Windows besturingssysteem. Deze kans is zo groot aangezien negentig procent van alle computers en laptops draaien op Windows. En zoals met alle apparaten en systemen doen zich daar wel eens problemen voor. In de meeste gevallen is het oplossen van deze problemen geen ingewikkelde klus. Wanneer u echter meer kennis wil over Windows is te adviseren om een opleiding tot MCSE te volgen. MCSE staat voor Microsoft Certified Solution Expert. Wanneer u een MCSE certificering behaald hebt bent u absoluut een expert op een bepaald gebied van het Microsoft systeem. Aangezien Microsoft een bedrijf is met vele verschillende producten bestaan er ook verschillende MCSE opleidingen. Bij Decisco bieden wij veel van deze MCSE opleidingen aan. U kunt bij ons, voor zeer lage prijzen, de volgende opleidingen volgen:

  • MCSE Server Infrastructure
  • MCSE Desktop Infrastructure
  • MCSE Sharepoint
  • MCSE Private Cloud
  • MCSE Data Platform
  • MCSE Business Intelligence

Er gelden voor deze opleidingen specifieke toelatingseisen, wij vragen een bepaalde hoeveelheid kennis. Wanneer u niet in het bezit bent van bepaalde basiskennis heeft het volgen van deze cursussen weinig zin. Bent u nog volledig ongeschoold op Windows gebied? Dan raden wij u aan eerst eens te kijken bij ons MCSA aanbod. Wanneer u eenmaal een MCSA certificaat hebt behaald komt u ook in aanmerking voor het volgen van een MCSE opleiding. Tijdens deze opleiding leert u niet alleen het oplossen van een Microsoft gerelateerd probleem. Nee, wij zorgen ervoor dat u een brede kennis ontwikkelt. Op deze manier kunt u in de toekomst onverwachte problemen, die tijdens de opleiding niet zijn behandeld, zelf oplossen. Daar draait het in onze beleving immers om; dat u problemen autonoom kunt oplossen. Met een MCSE certificering van Decisco kunt u er op vertrouwen dat u dat kunt! Twijfel daarom niet en neem direct contact met ons op!

Hoe word ik een MCSE?

Er zijn verschillende mogelijkheden om MCSE te worden. Echter is de goedkoopste en beste manier om een cursus bij Decisco te volgen. Wij garanderen u een hoge kwaliteit én de scherpste prijzen die u maar kunt verzinnen. De voordelen even op een rijtje:

  • wij zijn een gecertificeerde Microsoft Learning Partner
  • wij zijn de enige die de officiële Microsoft opleiding verzorgt
  • bij ons krijgt u de laagste prijzen
  • u krijgt een 100% kwaliteitsgarantie

Mocht u nu toch nog twijfels hebben of u bij ons aan het goede adres bent, kunt u altijd nog een gratis proefles bij ons volgen. U kunt zo in alle rust onderzoeken of de opleiding wat voor u is. Mocht u tot de ontdekking komen dat u de opleiding liever niet volgt, is dat natuurlijk geen enkel probleem! Neemt u vooral even contact met ons op. U kunt ons telefonische bereiken via 0346-574411 en email sturen naar info@decisco.nl. Uiteraard raden wij u ook aan onze website te bezoeken. Hier treft u zeer veel informatie over alle MCSE opleidingen die wij aanbieden. U zult ontdekken dat er op onze site zeer uitgebreide informatie te vinden is.

Ervaring van een van de deelnemers

Praatjes vullen geen gaatjes. Daarom laten wij graag iemand aan het woord die zich een echte MCSE mag noemen, uiteraard na het volgen van een opleiding bij Decisco. Wij stellen u graag voor aan Paul. Paul is een accountmanager van 38 jaar en krijgt in zijn werk veel te maken met allerlei Microsoft producten. Paul heeft ondertussen drie cursussen bij ons gevolgd, allen tot grote tevredenheid en succesvol afgerond. Op de vraag hoe hij de opleiding heeft ervaren antwoord hij met: ‘Ik heb in de opleiding tot MCSE zeer veel geleerd. Er werd gelukkig niet alleen aandacht besteed aan het oplossen van problemen maar juist aan het ontwikkelen van een brede basiskennis. De docenten die aan de opleiding zijn verbonden heb ik allemaal als zeer kundig en professioneel ervaren. Ik geef deze opleiding dan ook een dikke voldoende.’ U kunt zich voorstellen dat wij zeer opgetogen zijn met dit soort mooie woorden. Al onze medewerkers spannen zich voor de volle honderd procent in om er voor te zorgen dat onze opleidingen tot de beste van Nederland blijven behoren. Over ons als bedrijf schreef Paul de volgende woorden: ‘De mensen van Decisco zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Toen ik aan mijn eerste opleiding begon had ik logischerwijs nog niet echt een volledig beeld van wat mij te wachten stond. Door de goede informatievoorziening en het geduld van de medewerkers ben ik nu goed op de hoogte. Aangezien de eerste opleiding zo goed was bevallen heb ik er nog twee gevolgd. Inmiddels mag ik mijzelf een heuse Microsoft specialist noemen, wie had dat ooit gedacht!’ Gelukkig is Paul niet de enige tevreden leerling. Wij gaan er prat op dat wij veel tevreden leerlingen hebben. Daarom durven wij u ook, zoals eerder vermeld, een kwaliteitsgarantie van 100% te geven. Hebt u toch nog twijfels? Vraag dan een volledig vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze medewerkers. Zij zullen u voorzien van het nodige advies. Er wordt geen poging ondernomen u iets te verkopen of iets dergelijks. Dat neemt niet weg dat wij toch graag noemen dat wij in de maand januari zeer interessante aanbiedingen hebben. Wij bieden u op sommige pakketten maar liefst vijftig procent korting aan. Wees dus geen dief van uw eigen portemonnee en neem vandaag nog contact met ons op. U zult er absoluut geen spijt van krijgen!

http://www.decisco.nl/