april 15, 2021

Easy Web Search

Uw partner op het Nederlandse web

Hoe maak je het beste van de zomer in 2021?

Inmiddels zitten we al langer dan een jaar in een pandemie. Doordat er zoveel dicht is en er weinig vrijheid buiten huis is om leuke activiteiten te doen zijn we genoodzaakt om thuis er het beste van te maken. Na een jaar zouden we denken dat het wel voorbij zou zijn in de zomer, maar helaas is er nog steeds een lockdown van kracht. Dat betekent geen bioscoop, terras, zwembaden, sportschool, restaurants, winkels en nog steeds geen festivals of evenementen. Hoe gaan we alsnog een spetterende zomer ervan maken? Ik heb wat ideeën voor u hieronder vermeld om uw zomer toch nog wat verdraaglijker te maken.

 

Zwembad in de tuin

Als u thuis een tuin heeft dan is het een goed idee om een zwembad aan te schaffen. Er zijn verschillende maten zwembaden, zo kunt u ook een kleiner intex zwembad aanschaffen als een groot zwembad niet past. Met een zwembad kunt u lekker verkoelen in de zomer en tegelijkertijd uw dagelijkse hoeveelheid beweging onderhouden. Het helpt ook bij afschakelen wanneer u een drukke dag heeft gehad. Het geeft u ook een beetje een vakantie gevoel zonder dat u risico loopt op een ziekte. Wanneer u een zwembad heeft kunt u ook vrienden (wel de maximale capaciteit van de richtlijnen aanhouden) uitnodigen om samen te genieten van uw luxe zwembad. Let er wel goed op dat een zwembad goed onderhoud moet worden. Er zijn verschillende accessoires waar u uw zwembad mee kunt schoonmaken.

 

Coronaproof evenementen

Met een beetje geluk komen er wel dit jaar corona proof evenementen. Hoe dit vorm zal hebben is nog onduidelijk. Het kan best dat u een sneltest moet doen op zo’n evenement of een vaccinatiebewijs moet laten zien. Echter wilt niet iedereen een vaccinatie dus wordt dat een lastiger en onrealistisch concept voor iedereen. Een sneltest daarentegen is snel en effectief, maar wanneer u ineens corona heeft kunt u niet meer naar het evenement. Dan heeft u dus ook tickets voor niks gehaald. Corona evenementen zijn nog niet zeker en kunt u ook beter niet vanuit gaan.

 

https://outathome.com/nl/intex-zwembad