april 16, 2021

Easy Web Search

Uw partner op het Nederlandse web

Easywebsearch

Hoe kun je je beschermen tegen Corona?

Hoe kun je je beschermen tegen Corona?

Het antwoord op de vraag hoe je je kunt beschermen tegen Corona of Covid-19 en andere griepvirussen is heel eenvoudig, STRAS. De STRAS is een klein vernuftig apparaatje wat helpt om je weerstand te versterken. Een bijkomend voordeel voor iedereen die zich wenst te beschermen tegen ongewenste griepvirussen, dit apparaatje beschermt je ook tegen elektromagnetische straling zoals 5G. Doordat het apparaatje direct via het internet wordt verkocht is de prijs relatief laag.

Hoe werkt het

De STRAS is een doorontwikkeling van een Nederlandse uitvinding en bestaat als sinds 2007. De behuizing werkt als een antenne en pikt schadelijke elektromagnetische straling op wat wordt omgevormd in een beschermend veld. Binnen dit veld kan je weerstand zich versterken net als je lichaamseigen frequenties. Binnen 14 dagen nadat je het apparaat in gebruik hebt, is je weerstand optimaal.

Praktijk

Onder een groot deel van de STRAS gebruikers is een enquête gehouden om te zien of mensen ziek zijn van Corona. Het bijzondere is dat er een aantal mensen besmet is geweest en slechts een enkeling ziek werd. De kans dat je vatbaar bent om Corona effectief te krijgen is zéér klein als gebruiker van de STRAS.

Vaccin

Je kunt natuurlijk rustig afwachten tot er een vaccin op de markt komt wat voor iedereen beschikbaar is. Het is hoe dan ook verstandig om je lichaam in een optimale conditie te brengen, zodat als je toch besmet bent niet noodzakelijk ziek hoeft te worden.

Ben je kwetsbaar

Denk je op wat voor manier kwetsbaar te zijn, dan kun je de STRAS bestellen waarna deze volledig op jou wordt afgestemd. En ben je niet tevreden, dan kun je de STRAS tot 30 dagen na de aankoopdatum retourneren.

Levertijd

Door de enorme vraag naar de STRAS is de levertijd momenteel een week in Nederland en België.

https://www.emvbescherming.nl