Easy Web Search
Image default
Aanbiedingen

Hoe krijg ik nu een mooie baard?

Je ziet steeds meer mannen met een volle baard. De kans is dan ook groot dat jij je afvraagt waarom jij niet zo’n mooie baard kunt krijgen. Natuurlijk bepalen onze geen ook veel over de mogelijkheid op een volle baard, maar er zijn ook andere redenen waarom jij geen volle baard hebt.

Doorzetten is key

Een veel voorkomend probleem bij het kweken van een baard is de jeuk. De jeuk is de reden waardoor veel mannen na een aantal weken al opgeven en alles afscheren.

Als je dit probleem herkent dan hebben we goed nieuws, de jeuk blijft maar een week en je kunt het ook verzachten door Proraso baardolie te nemen. Dit zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd en soepel blijft terwijl alle haren verder groeien.

Probeer eens een paar maanden je baard te laten groeien, zet voor jezelf een duidelijk doel, bijvoorbeeld twee maanden. Als je deze twee maanden hebt volgehouden zal je al heel anders kijken tegen het groeien van je baard, je bent dan namelijk al door de moeilijkste perioden.

Na deze maanden moet jij je baard slechts nog wat tijd geven om voller te worden. Dit komt vanzelf met een beetje gezond en genoeg Proraso baard producten die de huid en haren verzorgen.

Trimmen of niet?

Zodra jij al een vollere en langere baard hebt, kun je kiezen of je de baard laat trimmen, zodat alles strakker en korter is, dit heeft een verzorgde look. Maar je kunt er ook voor kiezen om de baard zijn eigen gang te laten gaan. Vaak krijgen mannen hierdoor een mooie volle baard, maar niet ieder beroep is hier blij mee.

Voor de snorren mannen

Het kweken van een snor ondergaat de eerste periode vergelijkbaar met een baard. Je scheert in dit geval alleen de delen waar je geen haar wilt. Om je snor te shapen en goed in model te brengen kun je een speciale baard of snor wax nemen. Dit is een natuurlijk product, vaak op basis van bijenwas met verschillende essentiële oliën en andere verzorgende oliën. Dit zorgt ervoor dat je snor lang in model blijft, niet pijnlijk en hard wordt en ook nog eens heerlijk ruikt. Heel fijn want dit ruik je de hele dag!

https://www.mijnbaard.nl/proraso