Easy Web Search
Image default
Eten en drinken

Het lekkerste vlees vindt u bij deze slager in Hilversum

Bent u een echte vleeseter? Is een maaltijd voor u niet compleet als deze niet met vlees is bereid? Dan bent u in goede handen bij Floor Poelier, dé slager van Hilversum. In deze slagerij vindt u de allerlekkerste stukken vlees waar u uw vingers bij af zult likken. Breng een bezoek aan deze Hilversumse slagerij en laat u verrassen door het uitgebreide assortiment dat u hier vindt.

Een ruim assortiment aan vleessoorten

Het assortiment van slager Floor Poelier uit Hilversum is zeer divers. Bent u verzot op lamsvlees? Dan haalt u hier de allerlekkerste stukken. Bent u meer een eter van kippenvlees? Of u nu gaat voor de drumsticks, de filets of liever een hele of halve haan heeft, bij deze gespecialiseerde polier hebben ze het voor u. Heeft u liever dikke lappen spek, voor bijvoorbeeld op de barbecue? Ook dan vertrouwt u op deze specialisten in vlees. De lekkerste stukken varkensvlees zijn hier eveneens voor het uitzoeken. Maar dat is nog niet alles! Voor wie geen vleeseter is, of voor wie eens wat anders wilt eten, zijn er vegetarische opties te koop. Er is zelfs overheerlijke vis die u met u mee naar huis kunt nemen. Zo ziet u maar, het is altijd een wijs besluit om deze slager in Hilversum te bezoeken.

Maak uw feest of partij compleet

Een barbecue is altijd een feestje, of u dit nu in een kleine kring doet of met uw gehele familie. Maar als u uw hele familie uitnodigt, heeft u dan genoeg stoelen? Goed nieuws! Niet alleen kunt u bij Floor Poelier het lekkerste vlees kopen voor de barbecue, u kunt hier ook stoelen en tafels huren. Zo is uw barbecuefeest een gegarandeerd succes! Niet alleen kan iedereen heerlijk eten, maar zij kunnen ook comfortabel zitten en genieten van het lekkere zomerse weer.