Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Het gebruik van kwaliteit hout

Style4walls heeft de beste kwaliteit hout strips voor u op voorraad liggen. De houtstrips van Ultrawood van het merk Rebel of styles zijn voor de meest gunstige prijzen voor u beschikbaar gesteld. De combinatie van kwaliteit en een scherpe prijs is ideaal voor u. Naast de kwaliteit en de goedkope prijs is het design en stijl van de houtstrips ook meegaand met de tijd en perfect voor uw interieur en design.

Tegenwoordig wordt er gebruik gemaakt van vele natuurlijke materialen in de interieur en design segmenten. Met de Style4walls producten speelt u hier volledig op in en past u zich aan bij de moderne invloeden in uw huis. De houtstrips van Style4walls zijn gemaakt met het gebruik van organische texturen en de warmen kleuren zijn een mooie aanvulling hierop. Deze houtstrips zijn toepasbaar in velen ruimtes. U kunt hierbij denken aan de woonkamer, slaapkamer of keuken. Ook zijn de houtstrips erg populair in de Winkel en Horeca ruimtes. De reden hiervan is simpel, want de strips zorgen voor een bijzondere sfeer in combinatie met de meest moderne texturen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de houtstrips die worden gebruikt als wandbekleding woonkamer in de beste, mooiste en populairste restaurants en hotels in New York, Milan en Parijs.

Ook is de Houtstrip met 3D effect voor u beschikbaar. Deze  houtstrip is afkomstig van Ultrawood van het merk Rebel os Styles. Deze strips zijn erg zorgvuldig gemaakt van reclaimed en upcycled Aziatisch teakhout. Andere voordelen zijn het lichte gewicht en het kant en klare en eenvoudige montage pakket. De stijl van deze houtstrip is erg bijzonder en creëert een hele mooie en warme sfeer in uw woonkamer, slaapkamer, etc. Dit komt door de natuurlijke uitstraling van het hout.

Wanneer u meer vragen heeft over deze houtstrips of over de andere diensten en producten van style4walls bent u van harte welkom om deze te stellen. Op de website is het mogelijk om een review achter te laten en er staat ook een email adres vermeldt waarnaar u voor meer informatie kunt mailen.

https://www.style4walls.com/nl/