Category Archives: Gezondheid

Hulpmiddelen zijn belangrijk van uw veiligheid en zorgen voor zelfstandigheid

Wat is ADL? De Afkorting ADL staat voor Algemene dagelijkse levensverrichtingen. Dit begrip wordt gebruikt om te kijken in hoeverre een persoon voor zichzelf kan zorgen.  Wanneer u langer zelfstandig thuis wilt wonen, is het belangrijke om de dagelijkse handelingen zelfstandig uit te blijven voeren. Soms heeft u hier wat extra hulp bij nodig. Zo… Read More »

Voorkom ongelukken door gebruik te maken van deze hulpmiddelen

Om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen is het van belang dat u dagelijkse handelingen, zelfstandig kunt uitvoeren. Soms is hier wat extra hulp bij nodig. Hulp hoeft niet altijd vanuit andere mensen te komen, een zorghulp of bijvoorbeeld familie inschakelen is niet altijd nodig. Als u nog redelijk zelfstandig bent, maar toch wat moeite… Read More »

Nieuwe patiënt? Begin met een eerste gesprek voordat uw hernia behandeling plaatsvindt!

Zodra u een nieuwe patiënt bent, wordt er gestart met het eerste consult. Nadat u een vragenlijst heeft ingevuld, heeft u een eerste gesprek met de chiropractor. Wat zijn uw klachten? En wat is uw medische voorgeschiedenis? Er wordt onder andere gekeken naar uw rugklachten, aangezien deze voor iedereen weer anders zijn. Het zenuwstelsel, bindweefsel,… Read More »

Vitamines voor kinderen

Voor onze gezondheid is het heel belangrijk om genoeg vitamines binnen te krijgen. Zeker voor mensen in de risicogroepen is die vitamine inname heel erg belangrijk voor hun gezondheid en hun groei. Die risicogroepen zijn bijvoorbeeld kinderen en ouderen. Oudere mensen kunnen zelf op hun vitamine inname letten of krijgen die toegediend door verpleging. Bij… Read More »

Heeft u last van voetproblemen? Ga naar medisch pedicure in Amsterdam

Voor verschillende voetproblemen kunt u terecht bij de medisch pedicure in Amsterdam. Die helpt u er zo weer vanaf. Voetgezondheidscentrum Cees Tak te Amsterdam is een gezondheidscentrum waar u terecht kan voor al uw voetproblemen. Onze geschoolde voetspecialisten weten raad met ieder voetprobleem en kunnen dat oplossen met ofwel een medisch pedicure ofwel een podologiebehandeling.… Read More »