april 16, 2021

Easy Web Search

Uw partner op het Nederlandse web

Easywebsearch

Gezondheid is business

Gezondheid = Business

De overheid verwacht van de burgers dat zij zich weerbaar opstellen. Dat is makkelijk gezegd en dat zorgt ervoor dat als je geld hebt, dat je beter voor jezelf kunt zorgen. Toch speelt de overheid een dubieuze rol aangezien de overheid verantwoordelijk is voor wetgeving. Ze kan heel eenvoudig bepalen dat voedsel onbespoten dient te zijn en dan is alle productie van groente Bio. Zo ook het obesitas probleem, als de overheid het suikerniveau in frisdranken laat halveren, dan ziet de wereld er anders uit. 

5G

Anders wordt het wanneer de overheid zelf inkomsten genereerd door 5G licenties te verkopen. De overheid zal altijd stellen dat de straling binnen de norm is. Echter het is niet alleen de 5G straling waaraan de burger wordt blootgesteld. In de praktijk blijkt dat 52% van de burgers elektrogevoelig is, zonder dat zij dit zelf weten. Langzaam maar zeker ontwikkelen zich allerlei vage klachten, EHS-klachten genaamd. 

Bescherming

Je kunt jezelf beschermen tegen straling met STRAS. Een vernuftig apparaatje ter grote van een lipstick.

Toekomst

De STRAS is ook naar de toekomst toe klaar om je te beschermen. Strikt formeel genomen helpt de STRAS je lichaam te beschermen tegen straling doordat het lichaam zelf sterk genoeg is. Dit wordt gedaan op een manier waardoor jij in staat bent om op termijn zelfs zonder STRAS te kunnen. En voel je dat er een disbalans in je lichaam ontstaat, dan neem je de STRAS weer overal mee naartoe. De STRAS hoef je niet op te laden, want dit doet deze door de elektrosmog die aanwezig is. En is de straling groter, dan zal de STRAS harder werken. Het vernuftige apparaatje is volledig afgestemd op de instellingen van jouw eigen lichaam wat hij leert kennen tijdens de eerste 14 dagen van gebruik. Vanaf dan gaat je herstel- en versterkingsproces van start.

https://www.emvbescherming.nl/bescherming-tegen-elektromagnetische-straling/