Easy Web Search
Image default
Mode en Kleding

Gezichtsvormen

Er zijn genoeg kapsalons in Delft, maar welke kent de laatste hairtrends in Delft het beste?

Om daarachter te komen moet je vele factoren meerekenen. Het is ten eerste belangrijk dat de kappers weten welk soort kapsel bij welk soort gezicht past. Er zijn 7 soorten gezichten en de beste kappers weten welke kapsels die gezichten het er best uit laten zien. 

 

Ovale gezichten zijn over het algemeen vrij symmetrisch, wat de meeste ovale gezichten er knapper uit laten zien, hoewel het niet per se het toppunt van mannelijkheid hoeft te zijn. 

De beste kappers weten dat je bij ovale gezichten moet vermijden om het haar op het voorhoofd te laten vallen om zo meer volume te creëren op en rondom de kruin.

 

Vierkante gezichten zijn vaak het toppunt van mannelijkheid. Ze hebben scherpe kaaklijnen en zijn over het algemeen ook symmetrisch. Een vierkant gezicht is net zoals een ovaal gezicht erg geschikt voor de meeste soorten kapsels en bij een vierkant gezicht vooral korte haarstylen. Buzzcuts en en crops zien er goed op uit.

 

Een rechthoekig gezicht zit ergens tussen een vierkant gezicht en een ovaal gezicht in. Hij dit soort gezichten is het belangrijk om het gezicht niet te lang te laten lijken.

 

Bij ronde gezichten is het belangrijk om structuur aan te brengen met het haar, omdat er weinig structuur in het gezicht aanwezig is. 

 

Bij diamantvormige gezichten is het belangrijk om de bovenkant van het hoofd niet te groot te laten lijken vergeleken met de oren en de kin. 

 

Bij hartvormige gezichten is het ook belangrijk dat je niet de grootte van het voorhoofd benadrukt, omdat deze dan disproportioneel groot lijkt vergeleken met de kin.

 

Ten slotte zijn er mensen met driehoekige gezichten. Bij deze mensen is het belangrijk om volume aan te brengen op het hoofd.

 

Dit soort dingen zou de beste kapper in Delft allemaal moeten weten.

 

https://www.onekappers.nl/