Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Foute kersttruien

Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. Dit zijn de truien die je in je kast moet hebben. Ze zijn er in alle kleuren en maten. Ze zijn leverbaar in de meest malle opdrukken. Er is er altijd eentje voor jou.

De foute kersttrui is de ideale outfit op en zelf ook na de feestdagen. We weten allemaal dat een trui een erg makkelijk kledingstuk is. Je kunt het overal mee combineren. Zelfs vloekende combinaties zijn toegestaan! Het is een veelzijdig dresscode bij familiale gelegenheden, bij een kerstdiner en zelfs bij vrienden met een gezellige ongedwongen sfeer.

Uiteindelijk is de foute kersttrui zelfs een meer populair kledingstuk tijdens de feestdagen dan de bekende little black dress. De iconische trui is zelfs meer bekend dan de black tie. Wie had dat durven dromen? Voor zowel de heren als de dames en kinderen zijn de kersttruien hét onmisbare kledingstuk van 2019. En de keuze is reuze; je kunt kersttruien kopen die wat meer serieus zijn met een meer traditioneel en meer casueel “lapland print” design. Of je kunt natuurlijk kiezen voor een meer spontane foute kersttrui, dan moet je zijn bij uglyxmas.nl. Voor de kerstrui dames en de kersttrui heren is uglyxmas.nl de beste webshop van Nederland en België.

Kerstruien voor dames: een voordeel van de truien voor dames is dat de kersttruien op heel veel manieren gedragen kunnen worden. Je kunt de truien heel goed combineren met een mooie skinnyjeans. Maar de trui staat net zo goed bij een korte rok. Wat je zelfs ook kunt doen: koop een oversized kersttrui en draag hem als jurk. Het mooie van de truien is: niets is te gek. Alles mag.

Kersttruien voor heren: heren zijn de originele drager van de kerstrui. De meeste modellen zijn dan ook ontworpen voor mannen. Trek daarom de meest kekke kersttrui aan. Dan laat je tenminste zien wie de baas is als het om kersttruien aankomt. Wil je iets netter voor de dag komen? Kies dan een trui in combinatie met een chino.