Easy Web Search
Image default
Kinderen

Fotograaf Fotostudio Heino-Raalte

In de regio Raalte staat Fotograaf Vincent Hartman van STUDIOVHF vooral bekend van zijn fotografie voor bladen en bedrijven. De reclamefotograaf maakt echter ook prachtige portretten, bruidsreportages en familiefoto’s voor particuliere opdrachtgevers.

 

Fotostudio Raalte

 

In Heino, tussen Zwolle en Raalte is de fotostudio van Vincent Hartman Fotografie gevestigd een grote ruimte achter het woonhuis aan de Pastorielaan. De ruimte gebouwd in 1930 heeft voor de oorlog de functie gehad van stal en werkruimte voor de van orgine boerenwoning. Na de tweede wereld oorlog was er de onderhoudswerkplaats en kantoor gevestigd van een bedrijf in zandwinning, om later dienst te doen als garage voor de gepensioneerde ondernemer. Toen de Zwolse fotograaf Vincent Hartman het pand kocht in 2006 is de ruimte omgetoverd tot fotostudio. De studio heeft een ruime parkeerplaats op eigen terrein zodat er makkelijk 5 of meer auto’s geparkeerd kunnen worden. Bij familiefoto’s en groepen tot 15 personen is dat bijzonder handig. De studio heeft een vaste rondwand waarbinnen zeer flexibel verschillende samenstellingen van de familie in verschillende opstellingen gefotografeerd kunnen worden. Ook voor stijlvolle portretten van individuele personen, profielfoto’s, zwangerschapsshoots bent u bij deze studio aan het goede adres.

Fotograaf Raalte

 

Buiten de studio maakt de fotograaf prachtige bruidsreportages of trouwreportages van bruidsparen uit Raalte en omgeving. Iedere reportage is weer anders omdat deze conceptueel reclamefotograaf zich zoveel mogelijk laat insprireren door het huwelijks koppel zelf en ieder bruidspaar is anders. Kenmerkend is wel dat er hierdoor op veel verschillende lokaties gewerkt wordt en er slechts zelden eenzelfde locatie met een ander bruidspaar bezocht wordt. De lokaties liggen dan ook doorgaans niet voor de hand. De reportages kenmerken zich door het op speelse en vrije manier vastleggen van de gebeurtenissen zonder ingrijpen van de fotograaf gecombineerd met strakke composities waarin de fotograaf controle heeft genomen over opstelling en licht. Voor de afwerking werkt de fotostudio uitsluitend met trouwalbums van de allerhoogste kwaliteit.

 

Naast deze exclusieve fotografie voor particuliere opdrachtgevers specialiseerd de studio zich in reclamefotografie, product- en interieurfotografie, bedrijfsfotografie en redactionele fotografie. Een bijzonder veelzijdige fotografisch dienstverlener dus.

https://www.studiovhf.com/

Gerelateerde artikelen

Racen over je zelfgemaakte racebaan

Drie redenen waarom gamen eigenlijk goed is voor kinderen

Week 37 van de zwangerschap