Category Archives: Financieel

Bitcoin kopen?

Bitcoin kopen, Hoe doe ik dat? Wie geïnteresseerd is in cryptocoins kan bijvoorbeeld bitcoin kopen. Bitcoin wordt wel gezien als 1 van de belangrijkste cryptovaluta in de wereld. Het is dan wel handig om te weten hoe je dit het beste kunt gaan doen. Zoals je weet speelt de handel van bitcoin zich online plaats. Wanneer… Read More »

Lening simulatie

Wanneer u online een persoonlijke lening wilt afsluiten krijgt u te maken met veel verschillende aanbieders. Met een simulatie wordt een situatie nagebootst. In het geval van het lenen van geld geeft het dus aan wat u rentevoet bedraag en wat de maandelijkse aflossingen zijn. De uitkomst hiervan hangt af van een aantal dingen.  … Read More »

Een incassobureau voor particulieren?

Ook particulieren moeten soms een incassobureau inschakelen. Dat is nooit leuk want de aanleiding is vaak frustrerend. Vaak staat er al geruime tijd een vordering op een andere particulier of bedrijf open. Soms gaat het ook om bekenden, als het persoonlijk wordt, ligt het vaak extra gevoelig. Maar toch moet deze stap dan uiteindelijk genomen… Read More »