Kom alles te weten over een koffiemachine op het werk

By | november 1, 2018

Koffie op het werk is een secundaire arbeidsvoorwaarde. Dit betekent echter niet dat het niet belangrijk is. Wij vinden namelijk (en velen met ons) dat een professionele koffiemachine onmisbaar is in iedere organisatie. Zeker als u weet dat maar liefst 82 procent van werkend Nederland een goede kop koffie zeer belangrijk vindt om de dag goed te beginnen. Een goede bak koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Wilt u hier meer over lezen? Lees dan snel verder, want wij geven u tips. 

Koffiesoorten op een rij

Wanneer een werkgever bezuinigt of zelfs gratis koffie afschaft kan dit tot onrust leiden. En dat terwijl koffie juist veel voordelen heeft. Uit onderzoek blijkt dat 54% van de werknemers productiever zijn als zij koffie drinken. Dit is één van de redenen waarom het van belang is om op het werk een professionele koffiemachine te plaatsen. De onderstaande soorten koffie worden vaak gedronken op het werk:

– Espresso
– Cappuccino
– Latte macchiato
– Café lungo

Waar op letten bij een koffiemachine?

Je hebt besloten dat er nieuwe koffiemachine op het werk moet komen. Er zijn een aantal dingen waar u misschien niet gelijk aan denkt, maar u wel rekening mee moet houden. Een koffiemachine met te veel capaciteit voor het aantal medewerkers is natuurlijk zonde, maar een koffiemachine met te weinig capaciteit voor het aantal medewerkers is net zo zonde. Voor je aan de slag gaat met het zoeken naar koffieleveranciers, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de eisen en wensen. De antwoorden op de vragen hierboven zijn een beginpunt, natuurlijk kun je ook nog nadenken over de technische specificaties van de automaat en de wensen van je medewerkers. Neem de tijd voor deze gedegen voorbereiding, dit levert je later tijd op.

Op het werk moeten veel werknemers het doen met een kartonnen bekertje en waterige koffie. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk. Meer informatie? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Kijk dan eens op deze website: Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/