Category Archives: Eten en drinken

Lekker gezond met Kharta thee

Iedereen heeft deze jaar weer goede voornemens om gezond te eten en te drinken. Zo zijn er veel mensen die groene thee uitproberen om gezond af te vallen maar ze kiezen vaak niet voor de gezonde varianten, omdat ze niet weten welke dit zijn. Wil je echt gezonde thee drinken? Kies dan voor Kharta thee… Read More »

Hoe maak ik een goede cappuccino? Bekijk onze handige tips

Wilt u thuis een overheerlijke cappuccino maken? Volg dan onderstaande stappen en haal de benodigde ingrediënten in huis. Er zijn natuurlijk meerdere elementen die zorgen voor een overheerlijke cappuccino, maar volgens ons zijn dit de meest waardevolle tips die zorgen voor de beste cappuccino. Volle- of halfvolle melk voor een cappuccino? Naast goede espresso is… Read More »

Cupcakes online kopen en laten bezorgen: populair bij kinderen en volwassenen

Cupcakes zijn populair bij kinderen en volwassenen en daarom kom je ze online kopen en laten bezorgen. Het bestellen doe je natuurlijk bij Happy Cupcake. Het basisrecept is doeltreffend en eenvoudig. Een niet te onderschatten onderdeel is het afkoelen van de cakes. Na het bereiden van het deeg en het bakken van de cakes volgt… Read More »

Superfoods

Superfoods: wat zijn dat? De kranten koppen het tegenwoordig steeds vaker en ook leest u er steeds meer over in het nieuws: superfoods. Maar wat zijn dat nu precies en waarom worden het superfoods genoemd? Zoals de naam al aangeeft zijn superfoods voedingsmiddelen die extra goed voor u zijn. Nu moet u niet denken dat… Read More »