Category Archives: Energie

Zonnepanelen kopen levert veel geld op!

Actief bijdragen aan een gezonder leefklimaat kunnen we praktisch allemaal door het plaatsen van zonnepanelen. De perfecte manier om CO2 te reduceren en onze kinderen een mooie en gezonde toekomst te kunnen aanbieden. Zonnepanelen plaatsen? Doe dan een beroep op  meer dan 10 jaar ervaring van zonnepanelen installateur Soloya! Deze zonne-energie en hernieuwbare specialist is… Read More »

G4 vervangen door led lampen

Vanaf het begin van de uitvinding van de lamp door Thomas Alva Edison is het een van de producten, die de geschiedenis heeft gewijzigd. De vele nadelen van deze oude traditionele lampen hebben mensen geleid om nieuwe methoden te onderzoeken om traditionele lampen vervangen door altenatieven, zodat onze natuur van de koolstofvoetafdruk gered kan worden.… Read More »

Airconditioning Prijzen & Kosten? Surf naar www.airco-airconditioning.be!

Welkom bij Airco-airconditioning.be OGaat u een klimaatbeheersingssysteem plaatsen en bent op zoek naar concrete info over de prijzen en kosten van een airco op maat voor bij u thuis of op het werk? Dan bent u bij Airco-airconditioining.be aan het juiste adres! Wij geven alle nodige toelichting en info over een airconditioning! Het is namelijk zo dat dit type… Read More »

Zonnepanelen van Solar-systemen.nl

Zonnepanelen Met zonnepanelen kunt u op een voordelige manier energie gebruiken, zelfs wanneer u meer stroom produceert dan u verbruikt. U kunt deze extra stroom namelijk terugleveren aan het elektriciteitsnet, zodat dit verrekend kan worden met uw verbruik. Benieuwd hoe dit werkt? Neemt u dan contact op met Solar-systemen.nl voor meer informatie. Wist u dat… Read More »