Gebruik een FIbaro Home Center voor het aansturen van uw domotica

By | juli 10, 2018

Met een Fibaro Home Center heeft u het beste van het beste op het gebied van Domotica in huis. U kunt alle elektronica in huis met dit apparaat op afstand bedienen. Dat heeft te maken met de bijzondere software die het Fibaro Home Center met zich meebrengt. Deze software is beschermd met maar liefst 12 verschillende patenten en is daarmee uniek in de wereld van domotica. Bestel uw Fibaro Home Center dan vandaag nog. Dit kan bijvoorbeeld bij de webshop Domotica Shop. Bij dit bedrijf kunt u terecht voor een antwoord op al uw vragen.

Het gevoel dat u iets vergeten bent? Verleden tijd met een Fibaro Home Center

U bent onderweg naar een feestje en bedenkt zich ineens dat u het rolluik niet naar beneden heeft gedaan. En heeft u het licht wel uitgedaan? Rijdt u terug om het licht uit te schakelen? Of laat u het de hele dag branden? Wanneer u in het bezit bent van een Fibaro Home Center hoeft het geen van beiden. Via een handige app bedient u uw woning gewoon vanaf een afstand. Met slechts een druk op de knop zet u de lichten uit of laat u het rolgordijn naar beneden zakken. En dat is nog maar het begin van de wondere wereld van domotica die het Fibaro Home Center mogelijk maakt. In de webshop van Domotica Shop bestelt u alles wat er momenteel verkrijgbaar is op het gebied van domotica, zoals diverse producten van Fibaro. Maakt u het zichzelf gemakkelijk door domotica te (laten) installeren in uw woning?  

Stel zelf scènes samen met het Fibaro Home Center

Het Fibaro Home Center is eenvoudig in te stellen met verschillende scenes. In verschillende situaties, triggers genoemd, worden de scenes actief. Enkele hiervan zijn het weer, de tijd en de locatie. Wilt u bijvoorbeeld elke avond op dezelfde tijd de lichten dempen, zodat u weet dat het tijd is om u klaar te maken om te gaan slapen? Stel dit dan in als bijvoorbeeld de nachtmodus. Wilt u energie besparen door overdag de lichten uit te zetten? Ook deze scene stelt u eenvoudig in via de Fibaro Home Center. Met dit domotica apparaat, laat u uw huis voor ú werken. Wilt u alles weten over de verschillende scenes die mogelijk zijn? Neem dan zeker eens contact op met een specialist als Domotica Shop. Zij vertellen u er met plezier alles over.