Category Archives: Electronica en Computers

Onderdelen voor uw Macbook omgeving Amsterdam

Macbook onderdelen Amsterdam Bent u opzoek naar Macbook onderdelen in Amsterdam? Bekijk dan eens de winkels in Amsterdam zelf. Er zijn genoeg winkels die Macbook onderdelen hebben en dit aanbieden. Tegenwoordig zijn laptops erg belangrijk. U heeft ze nodig voor werk of misschien voor school. En wanneer deze kapot gaan dan zijn mensen vaak ten… Read More »

Laat je laptop of PC repareren in Amsterdam

Laptop reparatie Amsterdam Een laptop gebruikt u waarschijnlijk heel veel. Bijvoorbeeld voor uw opleiding of juist voor uw werk. Wanneer dit het geval is, is het niet fijn wanneer de laptop stuk is. Hierdoor kan u niet verder met uw werk en moet u een vervangend apparaat zoeken. Soms is het duurder om een nieuwe… Read More »

Ook voor herstellingen en reparaties kunt u terecht bij Selexion Kortrijk

Als uw iPhone bijvoorbeeld herstellingen nodig heeft, dan kunt u ook terecht bij de Selexion winkel in Kortrijk. En dat is wel zo prettig. Bij de Selexion winkel in Kortrijk profiteert u altijd van de beste service. Zo profiteert u bij hier altijd van een ruime keuze aan diverse elektronica en kunt u in de… Read More »