Easy Web Search
Image default
Zakelijk

Een screenshot maken met een Apple computer

Met een Apple computer kun jij een screenshot maken, wil jij graag weten hoe dat moet? Wij leggen het je graag uit! Ook leggen wij je uit hoe je met een Apple computer een mp3 kunt converteren.

Screenshot maken

Je wil graag met je Apple een screenshot maken van het scherm, misschien wil je het wel delen met anderen. Er zijn verschillende manieren om daar gebruik van te maken om te beginnen leggen we je uit hoe je een screenshot van je hele scherm kunt maken. Daarvoor gebruik je namelijk de toetsencombinatie shift + command + 3. Je ziet vervolgens het screenshot op je bureaublad in beeld verschijnen.

Andere screenshots maken

Het is ook mogelijk om een screenshot te maken van een venster. Daarvoor gebruik je shift + command + 4. Dan druk je op de spatiebalk en dan verandert de muis in een camera. Je klikt dan met de camera op het venster waar jij een afbeelding van wilt maken. Ook dan komt het screenshot vanzelf in beeld op je bureaublad. 

Dan is er nog een laatste optie en dat is dat jij een screenshot wilt maken van een selectie. Daarvoor druk je dan op shift + command + 4. Dan zal de muis in een kruis veranderen. Dan houd je de linkermuisknop ingedrukt op de plaats waar je wil beginnen met je selectie. Dan sleep je het kruis over je beeldscherm heen. Als je klaar bent met selecteren dan laat je je linkermuisknop weer los. Ook dan zal je screenshot op je bureaublad in beeld komen. 

MP3 converter 

Heb je misschien een nummer in je muziekbibliotheek welke je wilt converteren? Op een Mac ga je dan naar de muziek app en die open je. Dan ga je naar de menubalk en dan kies je muziek en dan voorkeuren. Dan kies je bestanden en dan importinstellingen. Dan kies je importeer met en dan kies je de coderingsstructuur hoe dat je het nummer wil converteren en dan klik je op OK. In de bibliotheek kun je dan de nummers selecteren die je wil converteren. Dan kies je archief en dan converteer en dan kies je maak (bestandsstructuur) versie aan. Of gebruik een MP3 converter

Andere muziekbestanden converteren 

Je kunt ook muziekbestanden converteren van een bestand in een map of op een schijf. Via een Mac ga je dan naar de muziek app, naar muziek, voorkeuren, dan naar bestanden en importinstellingen, dan naar importeer met en dan kies jij de coderingsstructuur hoe je een nummer wil converteren. Dan kies je OK. Dan ga je op het toetsenbord de OPTION toets indrukken en dan kies je archief en dan converteer en dan converteer naar …. (importvoorkeur). Dan kies jij de map of de schijf met de nummers die je wil importeren en dan converteren.