Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Een modelabel van Nederlandse afkomst

Wanneer je veel op Instagram zit ken je het merk Reinders misschien wel. Dit is een echt modelabel van Nederlandse afkomst. De zusjes Julie en Marie Reinders maken vlogs die heel erg goed worden bekeken. Mede door de vlogs is het merk de afgelopen jaren hard gegroeid. Ieder seizoen worden er nieuwe ontwerpen gemaakt en is er weer een unieke collectie. Deze collectie kenmerkt zich door de afgestemde items en de kleuren. Het modelabel Reinders heeft een unieke plaats in de modewereld tegenwoordig. De outfits zien er niet alleen fantastisch uit, maar zitten ook nog eens mega comfortabel.

Ontstaan

Het modelabel is nog niet zo heel oud want het is namelijk in 2015 opgericht. Al vanaf de eerste collectie bleek dit merk een schot in de roos te zijn. Doordat de zusjes een eigen kijk hebben op mode wisten ze een lekker fris karakter in hun collectie aan te brengen. Het resultaat? Dit karakter sprak veel jonge meiden aan. Ondertussen staat het merk vooral bekend om de knitwear stijl. De sterkte van dit merk zit erin dat het merk high end designs aanbiedt in combinatie met luxe materialen en dat tegen een eerlijke prijs.

Herkennen

Natuurlijk heeft ieder kledingmerk tegenwoordig een geheel eigen karakter en zo dus ook Reinders. De kleding van het merk is namelijk makkelijk te herkennen. De knitwear is niet alleen uniek, maar ook de joggingspakken die allemaal uit een kleur zijn gemaakt zal je niet snel ergens anders vinden. De tracksuits of sweaters zijn te herkennen aan het logo op de band van de mouwen of de broek. De focus is de comfortabele kleding die casual oogt.

Twin

In het assortiment kun je ook twin sets aantreffen. Het gaat hierbij om setjes die zich kenmerken door een hele hoop robuuste kleuren. Dit zijn felle kleuren zoals fel roze of fel paars. De twin sets zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo zijn ze te krijgen in ronde halzen tot V-halzen en van kleine kindermaten tot meerdere volwassen maten. De twin sets zijn zeer geschikt voor een avondje op de bank, maar ze kunnen ook zeker goed om even naar de stad te gaan.

https://review-pagina.nl/