Easy Web Search
Image default
Financieel

Een incassobureau voor particulieren?

Ook particulieren moeten soms een incassobureau inschakelen. Dat is nooit leuk want de aanleiding is vaak frustrerend. Vaak staat er al geruime tijd een vordering op een andere particulier of bedrijf open. Soms gaat het ook om bekenden, als het persoonlijk wordt, ligt het vaak extra gevoelig.

Maar toch moet deze stap dan uiteindelijk genomen worden. Indien u al een laatste aanmaning heeft verstuurd die aan alle wettelijke eisen voldoet, kunt u direct een incasso opdracht bij incassobureau Bill in gang zetten. Heeft u nog geen laatste aanmaning verstuurd? Ook geen probleem, want Bill verstuurt gratis de laatste aanmaning, ook wel pre incassobrief genoemd. Deze verstuurt Bill als enig in Nederland geheel gratis voor u! Kijk voor meer informatie op de desbetreffende webpagina

Wanneer u een incassobureau voor particulieren wilt inschakelen dan bent u bij incassobureau Bill aan het juiste adres. Reeds meer dan tien jaar incasseert Bill voor zowel particulieren als bedrijven openstaande facturen, door heel Nederland! Een en ander geheel op basis van no cure no pay, zo bent u er van verzekerd dat u niets hoeft te betalen wanneer er onverhoopt niet geïncasseerd wordt, wel zo’n fijne gedachte.

Het indienen van een incasso opdracht is geheel gratis bij Bill, geen dossier- of bureaukosten. Ook een abonnement is gelukkig niet nodig. Indien uw debiteur aan Bill heeft betaald, wordt er altijd snel met u afgerekend.

Schakel ons incassobureau vandaag nog in! Ga snel naar http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html en dien uw particuliere vordering bij ons in. Wij gaan er direct voor u mee aan de slag. Vaak nog dezefde werkdag gaat er een brief de deur uit naar uw debiteur wat er nog betaald moet worden. Soms kan een betalingsregeling uitkomst bieden en soms een strenge (maar rechtvaardige) aanpak.

Helaas komt het ook wel eens voor dat er een gerechtelijke procedure nodig is. In dat geval kan ons incassobureau voor particulieren dat ook voor u regelen! Tegen aantrekkelijke tarieven kunnen wij voor u een vonnis regelen waarmee beslag gelegd kan worden op de tegoeden en/of bezittingen van uw debiteur. Deze wordt dan wel met zeer hoge kosten geconfronteerd, maar heeft dit dan uiteraard helemaal aan zichzelf te wijten. Bill zal er namelijk altijd alles aan proberen te doen om in het minnelijke traject, dus zonder tussenkomst van rechter, een betaling van uw factuur te verkrijgen. Dat is echt voor alle partijen beter.

Probeer nog vandaag uw particuliere vordering door ons te laten incasseren. Baat het niet? Dan schaadt het ook niet!

 

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html