Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Een geschikte rijschool vinden is niet makkelijk

een goede rijschool kiezen is voor veel mensen een hele opgave. Rijlessen nemen doe je vaak maar 1 keer in je leven, dus heel veel ervaring heb je niet. Ook is de markt van rijscholen ondoorzichtig. Alle rijscholen beloven je, dat je bij hun alleen “snel en goedkoop” je rijlessen kunt krijgen. Vaak is dat niet waar en daarnaast zijn “snel en goedkoop” niet de juiste standard om een ​​goede rijschool te kiezen. Wij zetten 9 tips op een rij, die je helpen om de beste rijlessen Den Bosch te krijgen!

 

 

Let op de pakketten van rijlessen in Den Bosch

Bij veel rijscholen kun je naast losse rijlessen in den bosch ook kiezen voor een lespakket, waarin een aantal rijlessen en het rijexamen (en eventueel ook theorie-examen) zijn inbegrepen. Vaak krijg je dan korting ten opzichte van losse. Dat lijkt aantrekkelijk, maar er kleeft wel een risico aan. Als je ontevreden bends over je rijschool en wilt switchen, the word je opgezadeld meets een verliespost. Bij losse reduces ben je flexibeler. En als de rijschool failliet gaat, kun je naar je geld fluiten, tenzij je rijschool is aangesloten bij het Bovag Garantiefonds. Daarnaast is een rijopleiding maatwerk. Jij Bent niet in te delen in een pakket.

 Uit onderzoek is gebleken dat een versnelde rijopleiding niet goedkoper is. Ook zijn er net zoveel reduce nodig en lag het slagingspercentage bij de verkorte rijopleiding beer.

https://rijschoolindenbosch.nl/