Easy Web Search
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een enquête invullen als medewerkerstevredenheidsonderzoek

De enquête invullen van de medewerkerstevredenheidsonderzoek neemt maar vijf minuten van hun tijd in beslag. Jouw medewerkers zijn belangrijk! Solkie heeft uit ervaring gezien dat veel directies en HR-medewerkers een minder goede band hebben met de medewerkers en dat is onnodig. Verbeter je band en laat je medewerkers een werknemerstevredenheidsonderzoek invullen.

Verbeter de werkomgeving met een medewerkerstevredenheidsonderzoek

Het frequent invullen van een medewerkerstevredenheidsonderzoek draagt bij aan het optimaal analyseren van de resultaten van maand tot maand. Door het verspreiden van een werknemerstevredenheidsonderzoek kan je voordat het een groot probleem wordt, al knelpunten aan het licht brengen. Zodra er ongemak is op de werkvloer verspreid de negativiteit zich sneller dan het licht. Aan jou om dit probleem samen op te lossen met de medewerkers. Gelukkig kan jij hulp inschakelen door in gesprek te gaan met Solkie. Dit onderzoeksbureau is expert in het ontwikkelen van MTO-onderzoeken voor bedrijven in diverse sectoren. Zij gaan met jou in gesprek om te achterhalen wat je van jouw werknemers wilt weten. Dit alle verwerken zijn in een vragenlijst van ongeveer vijf minuten. De enquête is verrijkt met gamificatie, zoals het personage Stickman en korte filmpjes. Iedere maand heeft Stickman een nieuwe bestemming voor zijn reis. Op deze manier willen de experts voorkomen dat jouw medewerkers met tegenzin het tevredenheidsonderzoek gaan invullen. Laat je bedrijf niet in de soep lopen en start met het frequent testen van de tevredenheid. Als directielid of HR-manager moet je het goede voorbeeld geven door mensen te inspireren. Dit activeert motivatie en dit zorgt op den duur voor minder zieken, kwaliteitsverbetering van het werk en de totale prestatie van het bedrijf. Bij een gezond, goed communicerend bedrijf is er simpelweg minder verloop.

Behoud jouw personeel door naar hen te luisteren

Luister jij wel voldoende naar je personeel of ben je van mening dat dit beter kan? Vraag dan een medewerkerstevredenheidsonderzoek aan bij Solkie uit Leusden. De experts helpen jou graag bij het ontwikkelen van een werknemerstevredenheidsonderzoek dat volledig aansluit bij jouw bedrijf. Ga naar hun website en plan een afspraak in.