Gaat u een waterontharder kopen voor een gezondere huid?

By | maart 30, 2018

Wat zijn de belangrijkste redenen om een waterontharder te kopen? Een goede reden hiervoor, is wanneer u last heeft van uw huid. Bijvoorbeeld wanneer u veel last heeft van eczeem. In veel gevallen van eczeem kan het douchen en het wassen van de handen met zacht water de eczeemklachten verzachten. Hoe kan dit? Bij het ontharden van water wordt hard water omgezet in zacht water. In dit proces wordt het harde water ontdaan van de kalk die erin zit. Kraantjeswater bevat namelijk altijd een bepaalde hoeveelheid kalk. Door het kraantjeswater te filteren ontstaat zacht water. Dit zachte water is voor de huid een stuk fijner en minder belastend. Een waterontharder kopen, bij bijvoorbeeld Aqua Claro, is een goede investering voor uw huid!

Kraantjeswater filteren is gemakkelijker dan ooit

Er zijn diverse producten die u helpen om kraantjeswater te filteren. Een echte aanrader is het systeem dat is ontwikkeld door Aqua Claro. Doordat zij verschillende drinkwatersystemen aanbieden, is er voor elke situatie een passende oplossing. Met een drinkwatersysteem wordt kraantjeswater gefilterd in een handomdraai. Door het filteren van het kraantjeswater wordt al het onzichtbare vuil dat zich nog in het water bevindt eruit gehaald. Watermaatschappijen kunnen namelijk niet alles uit het water filteren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het kopen van een waterontharder. Deze zorgt ervoor dat al de kalk uit het kraantjeswater wordt gefilterd. Dit maakt uw drankjes lekkerder en is ook nog eens gezonder voor de huid.

De makkelijkste manier om kraantjeswater te filteren

Wist u dat kraantjeswater helemaal niet zo schoon is als men in de eerste instantie zou denken? Het lukt de watermaatschappijen maar niet om alle schadelijke stoffen uit het water te halen. Door het aanschaffen van een drinksysteem bij bijvoorbeeld Aqua Claro bent u verzekerd van schoon drinkwater. Ook is regelmatig onderhoud aan uw systemen door Aqua Claro noodzakelijk. Door het gebruik van zo’n drinksysteem wordt het water wel 99% schoner! U kunt er ook voor kiezen om een waterontharder te kopen. Dit houdt in dat er geen sprake meer is van kalk in het water. In kraantjeswater dat u nog moet filteren zit namelijk een bepaalde hoeveelheid kalk. Door deze kalk eruit te halen houdt u zacht water over. Uw kopjes koffie en thee gaan er lekkerder van smaken en het is ook nog eens beter voor uw huid!