Digitale kunstenaar? Probeer ChromaLuxe uit!

By | februari 9, 2018

Veel kunstenaars kiezen voor afdrukken op ChromaLuxe. Dit is een revolutionaire manier van reproductie en printen. Een specialist genaamd Re-Art voerdt deze manier van printen voor u uit. Is ChromaLuxe ook de ideale printtechniek voor u? Deze manier van afdrukken is uitstekend geschikt voor digitale kunstenaars, musea, fotografen en galleries. Met deze printtechniek kunnen kunstwerken en foto’s namelijk op hoogwaardige manier worden geprint, zonder dat ze onder doen voor het origineel. Zo blijft het originele kunstwerk of de originele foto te allen tijde beschermd én kunt u gemakkelijk grote oplages leveren. ChromaLuxe printen is uiteraard één van de modernste reproductie- en printtechnieken, waardoor u echt verzekerd bent van uitstekende kwaliteit. De levensduur van een kunstwerk zo lang mogelijk maken? Dat kan met ChromaLuxe!

Specialist biedt diverse afdrukmogelijkheden, zoals ChromaLuxe en Giclée

Heeft u de haarscherpe en kleurrijke creaties van Re-Art als eens gezien? Dit bedrijf is gespecialiseerd in ChromaLuxe afdrukken. Natuurlijk kan dit bedrijf u ook perfect van dienst zijn met diverse andere afdrukmogelijkheden. Zo kunt u ook kiezen voor het laten afdrukken van afbeeldingen en foto’s op Giclée en Diasec. Al deze manieren bieden de mogelijkheid kunstwerken en foto’s op hoogwaardige manier te reproduceren, zonder dat de kwaliteit van foto’s of kunstwerken erop achteruit gaat. U ontvangt dus afdrukken die qua kwaliteit niet onder doen voor het origineel, maar toch veel langer meegaan. Drukt u binnenkort ook uw kunstwerken en foto’s af met ChromaLuxe, Giclée of één van de andere afdrukmogelijkheden van de specialist?

Afdrukken op ChromaLuxe: wat houdt dat precies in?

Heeft u een digitaal kunstwerk gemaakt? En zou u dit graag bij u thuis of in een galerij aan de muur zien hangen? Dan is ChromaLuxe een prima printmethode voor u. Het is logisch dat u van tevoren precies wil weten hoe het eruit komt te zien. Dan is het goed wat meer te weten over het medium. ChromaLuxe is met name geschikt voor toepassingen in de fotografie, met name de kunstfotografie. Door op deze manier bepaalde afbeeldingen af te drukken, ontstaat er ongekende kwaliteit voor foto’s en kunstwerken. Zo’n print geeft haast een driedimensionaal effect, omdat de afbeelding op het oppervlak wordt aangebracht, zonder het er echt op te drukken. ChromaLuxe afdrukken zorgt vaak voor een erg scherp resultaat en de kunstwerken en foto’s hebben dan ook een prachtig uiterlijk. Waar kunt u dit laten doen? Re-Art is dé specialist die u zoekt.