Category Archives: Dienstverlening

Post-Affaire Trauma – Hoe kom je er weer uit?

Wat is meer pijnlijk dan te weten komen dat je partner een affaire had? Het is het trauma die deze kennis volgt. Het trauma kan net zo intensief zijn als die waaronder soldaten lijden wanneer ze terug komen uit militaire dienst, een schok door de dood van een geliefde, of de schok van een ongeluk.… Read More »

Laat een daklekkage professioneel aanpakken

Een daklekkage is altijd vervelend. Hoe vervelend de situatie ook is, zorg er wel altijd voor dat het probleem professioneel aangepakt wordt. Het kan namelijk voorkomen dat er door Dakonderhoud Nederland meer schade wordt geconstateerd dan u zelf had gedacht. Nadat de bevindingen zijn gedaan, wordt er voor u een offerte op maat opgesteld. Zo… Read More »

Digitale kunstenaar? Probeer ChromaLuxe uit!

Veel kunstenaars kiezen voor afdrukken op ChromaLuxe. Dit is een revolutionaire manier van reproductie en printen. Een specialist genaamd Re-Art voerdt deze manier van printen voor u uit. Is ChromaLuxe ook de ideale printtechniek voor u? Deze manier van afdrukken is uitstekend geschikt voor digitale kunstenaars, musea, fotografen en galleries. Met deze printtechniek kunnen kunstwerken… Read More »

Leiderschapstraining: Kies de beste training

Het kiezen van de beste leiderschapstraining voor uzelf, voor uw team, uw cursisten, uw werknemers of familie kan een verwarrende en soms zelfs angstige aangelegenheid zijn. Als u zoekt naar trainingen op internet komt u vaak frases tegen zoals “zwarte band”, “boot camp” of zelf “oorlog” en “killer”. Deze frasen stuitten waarschijnlijk heel wat mensen… Read More »

Zorginstelling in Arnhem

Merkt u de laatste tijd bij iemand dat degene steeds meer dingen gaat vergeten, en misschien wel leidt aan ( beginnende dementie) en bent u / of die persoon woonachtig in de omgeving van Arnhem? Dan bent u bij Zorginstelling de Harmonie in Arnhem op het juiste adres! Onze zorginstelling in Arnhem is een kleinschalige… Read More »

Het perfecte huwelijkscadeau

Ik ben altijd heel close geweest met mijn beste vriendin, zo close zelfs dat ik haar heb geholpen om een aanzoek te doen aan haar geliefde, waarop ze natuurlijk ja zei. Toen zat ik wel met een probleem. Als beste vriendin kan ik het niet maken om zo’n standaard huwelijkscadeau te geven zoals theeservies, keukenspullen… Read More »