Easy Web Search
Image default
Dienstverlening

De Wehkamp klantenservice

In principe is tegenwoordig een bestelling doen bij het bedrijf Wehkamp heel eenvoudig. Maar mocht het allemaal wat te lang duren tot je iets binnen krijgt, dan kan je terecht bij Wehkamp klantenservice. Indien de aanwijzingen op de internetpagina wat te onduidelijk zijn, dan is het mogelijk deze service te bellen, of te mailen. De medewerkers staan klaar om antwoord te geven op diverse vragen om de klanten indien nodig gerust te stellen of te informeren over de werkwijze. Dit kan ideaal zijn in geval van grote aankopen en als u toch een bevestiging wilt hebben van een medewerker. De Wehkamp klantenservice is voor meerdere situaties in te schakelen.

Voor vragen naar de Wehkamp klantenservice

Voor de volgende zaken kan u bij de Wehkamp klantenservice terecht:

  • Bestellingen, bezorgen & afhalen
  • Betalingen en andere geldzaken
  • Retourneren, garantie & reparatie
  • Overige services zoals installaties en verzekeringen

Heel veel informatie over de klantenservice is over het algemeen terug te lezen op de website. Dit is handig als u alles nog op uw gemak wilt doornemen zodat u goed op de hoogte bent van voorwaarden of werkwijzen. De kans bestaat dat u sommige dingen toch liever bevestigd wilt hebben, of dat u twijfelt over de werkelijke betekenis van een uitleg. Ook kan u bij ons terecht voor gegevenswijzigingen en bij de Wehkamp klantenservice controleren of wij de juiste gegeven van u hebben.

Contact zoals u wilt

Hoewel wij streven naar de beste en foutloze service, kunnen er altijd ongewenste situaties voorkomen. Zoals een probleem met een bestelling of betaling. In dat geval kan u contact opnemen met onze wensen op een manier die voor u prettig is. Het liefst willen wij vervelende situaties natuurlijk voorkomen en gewoonweg een foutloze dienstverlening geven. Maar in het geval van misverstanden of andere vragen hebben wij een groep medewerkers beschikbaar die u van dienst kunnen zijn.

http://deklantenservice.nl/bedrijven/wehkamp-klantenservice/