Easy Web Search
Image default
Bedrijven

De laatste modetrends voor vrouwen

Als dame kan je niet achterblijven in de modewereld. Je hoeft niet letterlijk alle kleren van de Paris Fashion Week niet in huis halen. Deze kledingstukken zijn vaak net iets te uitbundig en gewaagd voor de gemiddelde vrouw. In deze blog vind je de laatste en meest voorkomende fashiontrends voor vrouwen.

1.  Schoeisel

Sneakers hadden al een grote naamsbekendheid maar in 2022 kun je er echt niet meer om heen. Sneakers zijn populairder dan ooit tevoren. Met name Nike Jordans en Yeezy’s worden gedragen door zowel mannen als vrouwen. Maar de koning der sneakers is en blijft de ‘all-white’ Nike Air Force 1. Wanneer je een echte sneakerhead bent mag deze schoen niet in je collectie ontbreken. Het is de meest verkochte sneaker ooit! Tot slot zijn voor de meisjes cowboylaarsjes en Dr. Martens laarzen een echte musthave voor 2022.

2. Kleur

Deze lente en zomer staat in het teken van felle kleuren. Denk hierbij aan alle kleuren van de regenboog zoals: geel, groen, lichtblauw, rood. De trend schuift langzaam weg van neutrale kleuren zoals: beige, wit en zwart. Vooral tassen in felle kleuren zijn tegenwoordig in. Geef je outfit een boost met je favoriete kleur!

3. Broeken

Dit jaar wordt er steeds meer geneigd naar weide broeken. Voornamelijk flared en cargo broeken zijn momenteel erg populair. Flared broeken maken hun comeback na de jaren 60’ en 90’. Er wordt steeds minder gekeken naar de silhouet van een broek. De tijd van de slim-fit en skinny jeans lijkt tot een einde te komen zijn na een lange heerschappij. Comfort is tegenwoordig een van de eerste dingen waarnaar gekeken wordt bij het dragen van broeken. Ook op het gebied van tops wordt comfort erg gewaardeerd. Oversized truien en T-shirts zijn populairder dan ooit. Niet alleen voor de vrouwen maar ook voor de mannen!