Easy Web Search
Image default
Electronica en Computers

De functionele mogelijkheden van Kentico CMS

Beheert u als bedrijf diverse online platformen of applicaties en is conversie één van de voornaamste doelen, dan biedt Kentico CMS functionele kansen voor uw onderneming. Dit contentsysteem is in hoog tempo uitgegroeid tot een ontwikkelde omgeving van online marketing. Als bedrijf hoeft u zich niet meer te bekommeren om de software en het ontwerp; alles is voor u gedaan. Wel kunt u met de functionele opties alles naar eigen hand zetten met het oog op de personalisatie. Combineert u dit met API Management, dan creëert u een high-end platform met toegang tot meer dan 250 andere applicaties.

API Management geeft nóg meer mogelijkheden

Met API Management komt u binnen in een bewezen concept. API bestaat er in divers maatwerk en uzelf bent verantwoordelijk in hoeverre u het eigen platform openzet voor derde partijen. Met de backend software bent u verzekerd van een hoge betrouwbaarheid en binnen dit concept geeft u interessante derde partijen de mogelijkheid om te communiceren met uw platform. Zo komt u in een sterk ecosysteem van platformen die elkaar groter maken en data uitwisselen. Deze data kunt u direct implementeren in combinatie met Kentico CMS, een reeds bekend concept bij Datacon. Dit resulteert zonder twijfel in een groei van de conversie.

Kentico CMS is een totaaloplossing voor marketing

Het ontwerpen en implementeren van een platform kost veel tijd en moeite. Met Kentico CMS heeft u direct toegang tot veelzijdige functies van de marketing zoals content, online marketing, email en meer. Vrijwel alles is al voor u ontworpen en dat zorgt voor een dynamisch geheel. Middels API Management en het opvragen van rapportages kunt u direct trends herkennen en uw eigen platform volledig personaliseren naar wens. Zo ervaart u direct de mogelijkheden van een veelzijdig concept én deelt u kennis en data met tal van andere platformen. Een onmisbare match voor de e-commerce.