Easy Web Search
Image default
Vervoer en transport

BTC scooter: stijlvol, betaalbaar en duurzaam!

Polderscooter is een Nederlands familiebedrijf dat al ruim twintig jaar scooters maakt met drie kenmerkende eigenschappen: alle scooters van het merk zijn stijlvol, duurzaam en daarnaast erg betaalbaar. In dit artikel stellen we het merk BTC Scooter en de scooters van Polderscooter graag nader aan u voor! Ga naar de website www.polderscooter.nl.

BTC scooter: ga voor kwaliteit en de laagste prijs!

Of u nu houdt van stoer, retro, klassiek of sportief: Polderscooter biedt u een uitgebreid scala aan modellen en kleuren. Wanneer u zelf twijfelt over welke uitvoering er bij u past, staan onze medewerkers uiteraard voor u klaar met eerlijk en deskundig advies. Bijna al onze BTC scooter modellen zijn direct uit voorraad leverbaar: het kan dus zijn dat u na uw bezoek al gelijk op uw nieuwe scooter terug naar huis rijdt!

Polderscooter staat als merk voornamelijk bekend om haar fantastische prijs-kwaliteitverhouding. De scooters zijn al verkrijgbaar vanaf slechts 699 euro. Zo is er altijd wel een uitvoering die bij u en uw budget past.

De scooter is een geschikt vervoermiddel voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan de drukte die grote steden met zich mee kunnen brengen: een auto ergens parkeren kan dan een lastige opgave zijn. De scooters van BTC zijn door hun wendbaarheid gemakkelijk te parkeren en daarnaast erg duurzaam.

Mocht uw scooter onverhoopt schade oplopen of in aanmerking komen voor ander onderhoud, dan kunt u uiteraard bij Polderscooter terecht. Wij zorgen ervoor dat de scooter weer veilig de weg op kan.

Uw BTC scooter aanschaffen bij Polderscooter

Bent u na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar de scooters van BTC scooter? In één van onze Polderscooter-vestigingen staat ons vakkundig personeel klaar om u te helpen bij de aanschaf van uw eigen BTC scooter.

Wanneer u graag een nieuwe scooter wilt rijden, maar de aanschaf ervan niet in één keer wilt of kunt betalen is leasen ook een optie. Voor een vast bedrag per maand kunt u genieten van de voordelen die het scooterrijden met zich meebrengt. 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Tot ziens bij Polderscooter!