Easy Web Search
Image default
Hobby en vrije tijd

Beste elektrische step voor volwassenen

AnyHill UM-2 volgt de UM-1 op met een nieuw model dat voortbouwt op zijn deugden en enkele van zijn problemen op de stepmarkt oplost.

In overeenstemming met de elegant ingetogen stijl van de UM-1, kiest de UM-2 voor een groter, meer afgerond uiterlijk dat geen concessies doet aan kwaliteit en kwantiteit.

Deze step blinkt uit op bijna elk vlak dankzij verbeterd kabelbeheer, grip stuur, zachte banden en uitstekende remprestaties.

Het meest opvallende kenmerk is echter de afneembare batterij, die kan worden verwijderd, opgeladen en vervangen wanneer u maar wilt en meer gebruik en kilometers voor uw geld biedt. Fijn is ook dat het bijna black friday is zodat u deze step met een goede korting kunt aanschaffen.

Hoewel een veersysteem de rijervaring van de UM-2 zou verbeteren, maakt de step al zijn beloften waar. Met hun meest recente model heeft AnyHill nogmaals prioriteit gegeven aan een lange levensduur, en dat is duidelijk.

AnyHill UM-2-specificatie

 • Topsnelheid – 19 mph

 • Bereik – 25 mijl

 • Batterij – 36 V 10 Ah

 • Motorvermogen – 450 W, 750 W

 • Capaciteit – 300 lbs

 • stepgewicht – 44 lbs

 • Banden – 10” luchtgevulde banden

Pros & Nadelen van AnyHill UM-2

Pros

 • Een verwijderbare batterij

 • Superieure LG-batterij

 • Buitengewoon sterke remmen

 • Snelle acceleratie

 • Efficiënte verlichting

Nadelen

 • Geen ophangmechanisme

 • Eén klik vouwen is niet altijd betrouwbaar.

 • Kenmerken van de Anyhill UM-2

Kracht en beweging

De motor van de Anyhill UM-2 is binnenin gehuisvest het achterwiel. Het heeft een vermogen van 450 W, maar heeft een merkbaar piekvermogen van 750 W, dat een koppel van 22 Nm genereert. Het uitstekende laadvermogen en het vermogen om steile hellingen te beklimmen, worden afgehandeld door deze motor.

Reikwijdte

Rijders kunnen verwachten dat deze e-step een bereik heeft van 24 tot 28 kilometer op een enkele batterij lading. Tijdens onze test werden 25 mijl afgelegd met een volledig opgeladen batterij.

De afneembare batterij is een 36V/10Ah LG lithium-ion pack. Als je je echt zorgen maakt over het bereik, kun je altijd een extra batterij krijgen.

Snelheid

De Anyhill UM-2 is niet bijzonder snel. Deze tweewieler kan dankzij zijn motor een topsnelheid van 19 mijl per uur bereiken.

We hebben een nauwkeurige 19 mph geregistreerd met een rijdersgewicht van 180 lb. Een cruise control-optie met drie snelheden – 9 mph, 14 mph en 19 mph – is ook beschikbaar.

Acceleratie en prestaties

Als het gaat om snelheid en acceleratie, is deze e-step niet bedoeld om goed te presteren. We zijn niet geschokt, zoals we eerder al zeiden, dat zijn 450 W-motor slechts een topsnelheid van 30 mph kan produceren.

E-steps met sterkere motoren zullen aanzienlijk beter presteren op het gebied van acceleratie en snelheid.

Climbing Aptitude

De UM-2 kan, volgens Anyhill, zichzelf een helling van 20% opdrijven. Dat komt uit op ongeveer 11,4 graden in graden.

Dat is voldoende voor hellingen die alleen redelijk steil zijn. Voor steiler terrein is een sterkere motor nodig.

Gewichtslimiet & Nettogewicht

De Anyhill UM-2 kan een laadvermogen tot 300 lbs trekken. Dat is opmerkelijk voor een e-step die slechts 44 lbs weegt (39 lbs als je het gewicht van de batterij aftrekt).

Draagbaarheid

Deze elektrische step is niet alleen licht van gewicht, maar hij is ook compact. Het heeft niet het meest ruime platform, met een dekbreedte van 7,3 inch (op het breedste uiteinde).

Het heeft een wielbasis van 44,9 inch, een opvouwbaar stuur van 17,7 inch breed en een hoogte van de grond tot het stuur van 46 inch. De step is een draagbare e-step vanwege zijn gewicht en formaat.

Bouwuitmuntendheid

De bouwkwaliteit van de UM-2 is opmerkelijk in vergelijking met de UM-1. Het frame is aanzienlijk sterker en dikker dan dat van zijn voorganger.

Bovendien is het gemaakt van een aluminiumlegering van luchtvaartkwaliteit uit de 6000-serie, die goed bestand is tegen roest en krassen.

Bediening en display

Het heeft een eenvoudige ronde centrale display waar u alle belangrijke informatie kunt zien, zoals de rijmodus, batterijduur en huidige snelheid.

Om de UM-2 aan en uit te zetten, rijmodi te wijzigen, de lichten aan te doen, enz., is er slechts één halfronde knop op de bediening.

Waterafstotendheid

De Anyhill UM-2 heeft een IP54-classificatie voor bescherming tegen binnendringen. Dit zorgt ervoor dat de elektronische componenten worden beschermd tegen waterspatten vanuit alle hoeken en biedt voldoende bescherming tegen prestatieremmend stof & vaste deeltjes.

Band en ophanging

Het heeft geen ophangmechanisme. De 10 inch luchtbanden op deze step zijn de enige verdediging tegen oneffen paden. Hoewel ze een goede grip hebben, zijn dit geen dikke banden en zijn ze niet bedoeld voor off-road rijden.

Extra functie

Mobiele app

De UM- 2 heeft een bijbehorende app die verkrijgbaar is in de Google Play Store en de App Store.

De batterijstatus, snelheid, spanning, stroom, ingangsvermogen, temperatuur van de controller, ritafstand en totale kilometerstand van uw step worden allemaal in realtime via de app weergegeven.

Deze statistieken hebben me niet alleen geholpen om mijn ritten effectiever te plannen, maar ook om meer inzicht te krijgen in de ritten die ik al heb gemaakt.

De app kan ook worden gebruikt om de ritten op afstand te vergrendelen. step van uw telefoon en zet de lichten aan en uit.

Een verwijderbare batterij

Door op de hendel op het achterspatbord te drukken, wordt de batterij, die in het midden van de dek, kan worden bereikt.

De batterij komt dan uit het dek en u hoeft alleen maar een sleutel om te draaien om de container te openen.

De batterij kan er dan uit worden gehaald, opgeladen en vervolgens weer vergrendeld.

Lampen aan de voor- en achterkant

De koplamp en het achterlicht van de UM-2 zijn voldoende helder om de weg voor u te verlichten een merkbare norm.

Bovendien zijn deze lampen speciaal aangepast om te voldoen aan de StVZO-wet, die verbiedt dat felle lichten verblinding veroorzaken voor andere weggebruikers, zoals naderende voertuigen, fietsers en voetgangers.

Toevoegen een kentekenplaat

Er is een optie om een kentekenplaat op de UM-2 te installeren. Een rechthoekig stuk plastic dat in de bodem van het achterspatbord kan worden geschroefd, bevindt zich in de doos.

 

https://nr1elektrischestep.nl/products/denver-sel-65220