april 16, 2021

Easy Web Search

Uw partner op het Nederlandse web

Easywebsearch

Beste bescherming tegen straling

Bescherming tegen onnatuurlijke straling

Er wordt vaak gesproken over beste bescherming tegen straling, maar eigenlijk is het heel algemeen. Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten straling, dus als je bescherming zoekt, dan dien je veel specifieker te zijn. Duidelijk kenbaar maken waar tegen jij je wilt beschermen.

Stralingsoorten

Je hebt radioactieve straling, aardstralen, wateraders en diverse soorten onnatuurlijke straling. In feite kunnen we stellen dat onnatuurlijke straling door de mens is gecreëerd. Denk aan WiFi, magnetron, GSM, 5G, Routers, DECT telefoons, hoogspannings lijnen en vele andere stralingsbronnen. Deze hebben allen impact op je gezondheid, want de mens was niet gemaakt om in een dergelijke omgeving te wonen.

Oplossing

Gelukkig is er een oplossing die betaalbaar is. Door een eenmalige investering in je gezondheid ben je levenslang beschermt tegen allerlei mogelijke vormen van straling. Het apparaatje wat dit doet heet de STRAS. Eigenlijk ga jij je lichaam beschermen door een veld rond je lichaam te maken. Binnen dit veld kan je lichaam zichzelf herstellen en zich ontplooien. Het is weer terug in de tijd voordat we als mens blootgesteld werden aan allerlei onnnatuurlijke straling. De STRAS wordt op jouw lichaam afgesteld en tijdens de eerste 14 dagen van gebruik leert deze jouw lichaam kennen.

Subtiel

De werken is heel subtiel. Het is niet alsof er een schakelaar wordt omgezet en je voelt dat werkt fantastisch. Nee, de werking is actief, je lichaam past zich aan en voelt dat het weer kan ‘ademen’. Het lichaam is in staat om zichzelf te herstellen en daardoor is het mogelijk om te versterken. Ook mensen die ogenschijnlijk niet stralingsgevoelig zijn hebben er baat bij. Zij gaan beter slapen, hebben meer energie en zijn veel creatiever. Dit wordt gestimuleerd omdat ze tijdens de uren overdag meer wakker zijn, waardoor zij beter kunnen presteren.

Na verloop van tijd worden klachten zo zacht dat je vergeet dat je een STRAS hebt.

https://www.emvbescherming.nl/bescherming-tegen-elektromagnetische-straling/