Easy Web Search
Aanbiedingen

Beschermdoppen stoelpoten aanwinst voor meubel en vloer

Vind jij het ook zo vervelend als je meubels je mooie houten vloer beschadigen? Bij het verplaatsen van de meubels komt het vast voor dat je je vloer beschadigd. Er kunnen krassen ontstaan maar de verschuivingen maken ook best veel geluid. Beschermdoppen voor stoelpoten beschermen uw vloer maar ook uw gehoor. Het geluid van schuivende stoelen is hierdoor verleden tijd. Hieronder worden een aantal tips en voordelen beschreven voor het gebruik van stoelpoot beschermers.

 

Materiaal van de beschermdoppen stoelpoten

De meeste beschermdoppen stoelpoten zijn gemaakt van flexibele siliconen materiaal, waardoor het makkelijk is om de doppen te bevestigen aan de stoelpoten. Hierbij is geen vakman voor nodig. Over het algemeen zijn de meeste beschermdoppen stoelpoten doorzichtig, maar ze zijn ook in andere kleuren, formaten en vormen te krijgen. Waardoor ze bij elke interieur passen.

 

Voordelen van beschermdoppen voor uw stoelpoten

Er zijn meerdere voordelen bij het gebruik van beschermdoppen. Ze zijn gemaakt van sterk materiaal dus ze zullen niet snel kapot gaan. Ze blijven snel kleven en zijn makkelijk zelf te bevestigen. De beschermdoppen voor uw stoelpoten gaan overigens veel langer mee dan de traditionele plakviltjes. Deze kunnen als snel scheef gaan plakken en dat is hierbij niet mogelijk omdat ze om de stoelpoot heen zitten. Ook zit er een antislip laag in waardoor de stoelpoten niet wegschuiven. Daarnaast zijn sommige beschermdoppen voor stoelpoten geschikt voor elke type vloer. Door simpelweg de diameter van de stoelpoot te meten, kan je te weten komen welke stoelpoot maat bij jouw meubels passen.

 

https://stoeldopshop.nl/stoelpootbeschermers/