Easy Web Search
Image default
Marketing

Benieuwd naar MailPlus?

Benieuwd naar MailPlus? 

Bent u het zat dat uw e-mails niet goed aankomen? Dat het overzicht erg warrig is? Of hebt u werknemers die niet zorgvuldig omgaan met mailen? Dan is het tijd om eens een proefaccount aan te vragen bij MailPlus. Dit is namelijk een helder en transparant mailprogramma waar ongetwijfeld iedereen mee uit de voeten kan. Nooit meer problemen als het systeem vastloopt, alles wordt direct bewaard en zo is er altijd een back-up achter de hand. Flexibiliteit en klantvriendelijkheid, dat is waar MailPlus om draait. Het staat dan ook als een paal boven water dat u geen spijt zult krijgen als u overstapt op dit briljante stukje software. 

MailPlus voor al uw mailverkeer 

MailPlus is geschikt voor iedere commerciële ondernemer in iedere branche. Bijvoorbeeld voor: 

  • Marketeers 

  • Webwinkeliers 

  • Franchiseformules 

U leest het, u bevindt zich vast en zeker onder een van deze drie branches. Dan moet u ook erg veel mailen. Zeker om nieuwe producten in te kopen, zaken te doen me partners en om uw klanten op de hoogte te stellen. Een nieuwsbrief schrijven en direct versturen naar al uw volgers? Dat is nog een heel karwei. Met MailPlus is dat verleden tijd. U schrijft het en kunt het direct aan iedereen versturen. Komt u er niet uit? Dan zit er een heel team aan medewerkers voor u klaar om u uit de brand te helpen. En dan bedoelen we ook echt dag en nacht. 

Stap snel over 

Met een proefabonnement kunt u bij wijze van spreken eerst nog even de kat uit de boom kijken. Bevalt het niet zo erg dan zijn we even goede vrienden. Bent u geïnteresseerd en werkt het erg goed binnen uw kantoor? Dan kunt u kiezen voor een vast abonnement. Voor zeer lage tarieven hebt al MailPlus dus stap snel over.

http://www.4internetgroep.nl/online-marketing-traffic-conversie/mailplus-email-marketing/