Drie mooie soorten akoestische wandbekleding bij de specialist

By | maart 21, 2018

Ga voor een mooie variatie op uw muur met een mooi kleurenpalet aan wandbekleding van uw specialist. Gaat u voor neutraal of opvallend? Gaat u over tot de aankoop van wandbekleding? Kies dan voor het uitgebreide aanbod met wolvilt en andere producten van HOLLANDFELT. Er zijn drie soorten wandbekleding die als akoestische oplossingen voor uw bedrijfspand, zoals een kantoor, kunnen dienen. Kiest u uit uni geverfd, uni gemêleerd of gemêleerd geverfd? Kenmerkend is dat u bij uni geverfd de keuze heeft uit een breed kleurenpallet, terwijl de kleurtinten bij bijvoorbeeld gemêleerd gefocust zijn op grijstinten en blauwtinten. Neem gerust contact op met de specialist om uw wensen kenbaar te maken.

Hoe brengt u akoestische oplossingen voor uw kantoor in de vorm van wolvilt aan?

Het is goed mogelijk dat uw nieuwe bedrijfspand erg galmt door de lege ruimte. Of uw opname- of muziekstudio moet perfecte akoestiek bevatten, zodat u niet telkens opnieuw hoeft te beginnen. In vele situaties is de aanschaf van wolvilt dé perfecte akoestische wandbekleding voor in grote ruimtes. Een dikte van 3 – 5 mm is al genoeg om de akoestiek te verbeteren. En met speciale viltlijm, verkocht door de expert, kunt u de akoestische wandbekleding eenvoudig bevestigen. Breng de lijm eenzijdig aan op de wand met de meegeleverde structuurroller en druk het vilt direct in de natte lijm. Is het vilt aangebracht? Rol deze aan met een massief rubber roller. Omdat het wolvilt geleverd wordt in een breedte van 183 cm is het raadzaam om met twee man het aanbrengen uit te voeren. Door het eenvoudig aanbrengen heeft u akoestische oplossingen voor uw kantoor binnen de kortste keren geregeld!

Vanaf een dikte van 3 mm kan wolvilt gebruikt worden als akoestische wandbekleding

Wolvilt is perfect in het gebruik als akoestische wandbekleding. Al vanaf een kleine dikte van 3mm heeft wolvilt van HOLLANDFELT al positieve uitwerkingen op de akoestiek. Daarnaast heeft wolvilt andere van nature aanwezige eigenschappen, zoals een isolerende eigenschap en vuilafstotende eigenschap. Bestelt u de akoestische wandbekleding samen met speciale viltlijm uit het assortiment? Dan is het wolvilt binnen no-time bevestigd tegen de muur. Het materiaal kan namelijk direct gelijmd worden op de wand zoals u dat met behang doet. Of u nu op zoek bent naar akoestische oplossingen in een muziekstudio of op kantoor: met wolvilt van HOLLANDFELT zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Door een brede variatie aan kleuren is er gegarandeerd ook voor u een geschikte rol te bestellen!